Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gala Boksu Zawodowego w Krośnie
Karpaty Krosno > Inne > Sport
I_KKS
QUOTE("Nowiny")
33-letni Rachid Kanfouah, Algierczyk z francuskim paszportem, będzie rywalem Dawida Kosteckiego w walce o mistrzostwo świata. 6 maja w Krośnie „Cygan” może zostać mistrzem federacji IBC w kategorii półciężkiej.
Tytuł w federacji IBC (International Boxing Council) jest wakujący, więc Dawid ma szansę zostać mistrzem w bardziej prestiżowej organizacji niż WBF – oświadcza Piotr Werner, promotor i główny organizator walk rzeszowskiego pięściarza.

Jest wyżej od „Cygana”
Przed Kosteckim zadanie niełatwe. Rachid Kanfouah to solidny pięściarz; stoczył 30 walk, z których 25 wygrał (20 przed czasem). W światowym rankingu zajmuje 23. miejsce, „Cygan” plasuje się na 29. pozycji.
– Nie znam jeszcze silnych stron tego zawodnika. Niedługo na pewno obejrzę kasetę z jego walkami – mówi Kostecki.
Kanfouah boksował dotychczas głównie we Francji. Występował często w kategorii super średniej (do 76,204 kg), czyli o stopień niższej niż półciężka (do 79,379 kg).

Ciężkie sparingi
„Cygan” wierzy w swoje umiejętności. – Jestem szczęśliwy, że będę walczył przed swoimi kibicami. Teraz mocno trenuję, w tym tygodniu miałem ciężkie, 10-rundowe sparingi. Potem będę zmniejszał obciążenia tak.
Przed walką wieczoru na ringu w Krośnie staną Paweł Kołodziej, Dawid Jonak, Siergiej Babich, Krzysztof Bienias i Rafał Jackiewicz. Gościem specjalnym gali będzie Krzysztof „Diablo” Włodarczyk.

Czy ktoś wie coś na ten temat ??? Kiedy jakaś sprzedaż biletów ??? Po ile będą ?? Nie widziałem żadnych plakatów ani nic takiego a to przecież ciekawe wydażenie a promocji żadnej. O jakimś Manamie to już 2 miesiące plakaty wiszą a tu za ponad 2 tygodnie i nic !!!
Shdoll fanskks
pierwszy raz słysze ale to bardzo dobrze ze sie taka gala odbedzie bo przydzie napewno b.duzo ludzi oby wiecej takich wydazen w krosnie! jak mecz polska-anglia polska- francja i chodzby nawet ten boks
All_Bundy
obilo mi sie o uszy ze bilet podwojny (na dwie os) 30 zł , a na łepa 20 zł
JEDLICZE
QUOTE(Shdoll fanskks @ Apr 21 2006, 05:33 AM)
pierwszy raz słysze ale to bardzo dobrze ze sie taka gala odbedzie bo przydzie napewno b.duzo ludzi oby wiecej takich wydazen w krosnie! jak mecz polska-anglia polska- francja i chodzby nawet ten boks
[right][snapback]8179[/snapback][/right]

I co z tego ze przyjdzie duzo ludzi na pasterke przychodzi tez duzo... blink.gif
Shdoll fanskks
jak to co z tego ze przyjdzie dozo ludzi... jak przyjdzie duzo ludzi to moze zaczna czesciej organizowac tego typu imprezy w krosnie
bobusiachuj
Na http://www.xq.pl piepszą o tym.
Boba
Bilety do nabycia:
Hala MOSiR Krosno (ul. Bursaki 29),
Krośnieński Dom Kultury (ul. Kolejowa 1)
Hala PODPROMIE w Rzeszowie.

Ceny biletów:
krzesła ringowe – 150 zł,
krzesła przyringowe – 90 zł,
krzesła parkietowe – 70 zł,
trybuny centralne – 60 zł,
trybuny – 40 zł,
trybuny boczne – 30 zł.
BT1928
NO ja sie pewni wybiore
KrzysiekGitara
strasznie jestem ciekawy jak to wszystko bedzie wygladalo, ile ludzi przyjdzie, jaka atmosfera i wogole biggrin.gif wink.gif
Shdoll fanskks
cos mi sie zdaje ze ten boks to bedzie kompletna klapa do dnia 04.05.2006 sprzedano 600 biletów na 3000 miejsc a wiec troche zamało ale co sie dziwic za taka cene!
All_Bundy
KOSTECKI ZALICZYL KNOCK DOWN sad.gif bodajze 8 runda wink.gif i Francuz wywozi z Krosna pas smile.gif
Fler
Dokładnie a szkoda bo wszystkie swoje walki wygrali polacy znaczy sie chodzi mi o polaków przed kosteckim a on jedyny przegrał i to w najwaznieszje walce wieczoru sad.gif
KrzysiekGitara
a niewiecie czy duzo osob bylo ??
..::ROMAN::..
na moj punkt widzenia bylo duzo slychac o "CYGANIE" jakie treningi przechodzil i wogole ale tak naprawde moim zdaniem nic takiego nie pokazal ... dry.gif a czy ludzi bylo duzo troche bylo ale z tego co bylo widac np w tv na zoltej trybunie swiecily pustki huh.gif
barbarians
Znalazłem zajebiste zdjęcia z gali na stronie - http://www.xq.pl - naprawde spoko zdjęcia!!
tadziu czekolada
QUOTE(AdaM @ May 7 2006, 02:43 PM)
a niewiecie czy duzo osob bylo ??
[right][snapback]8698[/snapback][/right]

Ludzi było bardzo mało.Ponad 1\3 hali była wolna.Jakby bilety były tańsze to by więcej ludzi przyszło, trzeba było wziąźć przykład z Górnika Zabrze - tańsze bilety więcej widzów, większy zysk.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.