Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Europejskie Puchary 2005/2006
Karpaty Krosno > Inne > Sport
I_KKS
Liga Mistrzów
Półfinały

Milan AC - FC Barcelona 0-1
Giuly 57

Arsenal FC - Villarreal CF 1-0
Touré 41

Puchar UEFA
Półfinały - dziś

FC Schalke 04 - Sevilla FC
Steaua Bukareszt - Middlesbrough FC

------------------------

Barca - Arsenal taki stawiam finał. Pojedynek Ronaldinho i Henrego wg mnie w tym momencie dwóch najlepszcych zawodników na świecie.
Barcelona pokazała Milanowi kto jest lepszy, ale został jeszcze rewanż i mam nadzieje że postawi kropkę nad i.
Dobrze że Arsenal wygrał bo ten jakiś Villareal w finale mi się nie widzi.

A w UEFA stawiam na Schalke i Middlesborough.

Leniu
Chciałbym, żeby LM wygrał Arsenal, Puchar UEFA Middlesbrough. Wyspiarze grają najlepszą piłkę w europie i zasługują na wygrane.
Benek
QUOTE(Leniu @ Apr 22 2006, 08:44 AM)
Chciałbym, żeby LM wygrał Arsenal, Puchar UEFA Middlesbrough. Wyspiarze grają najlepszą piłkę w europie i zasługują na wygrane.
[right][snapback]8197[/snapback][/right]

NIGDY ! biggrin.gif. Angole nie mogą wygrać tych pucharów. Trzeba ich utemperować, i tak daleko zaszli.
grzesiek_gt
QUOTE(Benek @ Apr 23 2006, 02:32 PM)
NIGDY ! biggrin.gif. Angole nie mogą wygrać tych pucharów. Trzeba ich utemperować, i tak daleko zaszli.
[right][snapback]8234[/snapback][/right]

Zgadzam się z Benkiem w 100%. ja mam nadzieję że Villareal sobie poradzi u siebie z Arsenalem i finał będzie hiszpański. A puchar UEFA wygra FC Sewilla
JK_
No i finały hiszpańsko - angielskie!

Liga Mistrzów
Barcelona - Arsenal
Stawiam na Barce. Arsenal nie zachwycił w meczu z Villarealem ale finał to finał tu nie będzie czego bronić. Mój typ 3-1.

Puchar UEFA
Middlesborough - Sevilla
A tu stawiam na angoli. Boro w końcówkach wywalczali awans do półfinału i finału więc moze i w końcówce zdobędą puchar hehe. Mój typ: 2-1.
Leniu
Arsenal - Barca 1-0 biggrin.gif
Boro - Sevilla 2-1 smile.gif

To będzie piękne...
Fler
Arsenal-Barca 1-2
Boro-Sevilla 2-0
grzesiek_gt
Szczerze mówiąc to tak fuksiarskiej drużyny jak Middlesbrough dawno już nie widziałem, no może Legia w niektórych meczach tej rundu wiosennej (ale Legia fuksami wygrywała tylko 1 bramką).

Arsenal z Barcelona nie ma szans. Jak będzie Messi i Ronaldinho, a może zagra Xavi to będzie 3:1 dla Barcy.

W finale Pucharu UEFA wszystko możliwe, ale Sewilla jest drużyną konsekwentną w przeciwieństwie do Steaua Bukareszt i Fc Basel; dobrze graja w obronie i nie dadzą się ograc Boro. Myśle że będzie 2:1 dla Sewilli po dogrywce.

JK_
W środę Finał !!!!

ARSENAL LONDYN - FC BARCELONA

Komu kibicujecie ???

może jakaś mała ankietka???

Ja oczywiscie Barca!!!

Sympatyków:
Arsenal 0
Barcelona 1

cool.gif
KrzysiekGitara
Ja oczywiscie kibicuje Barcelonie. Powinna bezproblemu pokonac Arsenal chociarz czasem Arsenal sprawia niespodzianki. wink.gif
Leniu
QUOTE(AdaM @ May 15 2006, 09:25 PM)
...chociarz czasem Arsenal sprawia niespodzianki.  wink.gif
[right][snapback]8895[/snapback][/right]

I teraz będzie następna!!

Barca - Arsenal 0:1
Not Full Normal
Barcelona może być za pewna swego i to może ją zgubić...oby tak było ARSENAL GOOL w sumie za nimi nie przepadam i nie lubie ligii angielskiej,ale ta mania Ronaldinho to troche przesada,bramkarz Barcelony jest młody i w kilku meczach popełniał błędy.Finał będzie ciekawy! nie przepadam za zespołami które są naszpikowane gwiazdami i mają wszystko wygrywać ...moim zdaniem to troche nudne, lubie raczej ligowych średniaków.
Benek
Oczywiście, że Barcelona !!. Nie widzę innego rozwiązania jak wygrana Barcelona. Może być skromna nawet 1-0 ale muszą wygrać !!. BARCA smile.gif
Boba
BARCA BARCA BARCA

Licze na zwycięstwo Barcy i na cieawe spotkanie. Mam nadzieje że będą grali akcja za akcje a nie jakies szachy.

user posted image
KrzysiekGitara
cool.gif Dzisiejszy wieczór nalezy tylko i wyłącznie do Barcelony cool.gif
JK_
Boba jednak będą szachy ze strony Arsenalu, ale nie mają wyjścia. Sytuacja tego wymaga.

Czerwień Lehmana. I Arsenal gra w 10.

Benek
Eh... Barcelona dramat po 45 minutach :/. Myslałem, że jak grają w 11 na 10 to przynajmniej bramkę strzelą, a tu masz ... Arsenal im je..ą. Zobaczymy co pokazą w drugiej połowie.
JK_
Faktycznie Barca bez pomysłu na gre. Dwie akcje i tyle.

Arsenal konsekwentnie. Licząc na kontry i stałe fragmenty. Bramka to perfekcyjnie wykonany stały fragment.
Leniu
Sprawiedliwość nie istnieje!!
Gra Barcy poniżej krytyki.
Piękna defensywa Arsenalu.

Gwizdy dla zwycięzców, brawa dla przegranych!

ARSENAL IS WINNER!!!
KrzysiekGitara
Myslalem ze Katalonczycy popiszą się świetnymi akcjami, strzalami i obroną ale cozz.. i tak Barca wygrala wink.gif niezaluzenie:P
Benek
Gratulacje dla Barcelony. Moze w pierwszej połowie grą nie zachwycili ale w drugiej połowie po wejściu Larsona (moim zdaniem gracz meczu) gra sie diametralnie zmieniła. Błędem Rijkaarda było nie wpuszczenie od pierwszych minut Iniesty i Belletti. Brawa tez należą sie Arsenalowi za ładną grę w obronie i strzelenie bramki w 10 !.
mariuszKKS
Gdyby Barcelona przegrała to bym nie uwieżył huh.gif Jak Rojkard wpuszczał Larssona to pomyślałem "po co ?" ale jednak to była trafna zmiana, bo dzięki niemu barca strzeliła dwiue bramki! Valdes też dobrze się spisał! smile.gif
JK_
Lenku Arsenal is winner ??? Nie przesadzaj. Też nic wielkiego nie pokazali. Faktycznie sytuacja z czerowną kartką zmusiła ich do obrony ale nie róbmy z nich jakiś wielkich zwycięzców przegranego meczu.

Mecz mnie trochę zawiódł, ale w drugiej połowie Barca była lepsza i potrafiła przechylić szalęzwycięstwa na swoją stronę. Za to im chwała!!!
grzesiek_gt
QUOTE(Leniu @ May 18 2006, 07:03 AM)
Sprawiedliwość nie istnieje!!
Gra Barcy poniżej krytyki.
Piękna defensywa Arsenalu.

Gwizdy dla zwycięzców, brawa dla przegranych!

Tu się z tobą zgodzę bo sprawiedliwośc nie istnieje. Spodziewano się że sędzia może byc za Barcą, a tu bramki Giuly'emu nie uznaje tylko dla Lehmana czerwień. A najpierw powinien uznac bramkę a dopiero później dac kartkę. Później wolny dla Arsenalu po którym padła bramka. Jak mi ktoś udowodni że tam był faul to sam nie wiem co.
I jeszcze jedno srostowanie jakby ktoś się chciał kłócic (patrz kogo cytuje) Eto'o bramke strzelił ze spalonego. Ale gdyby nie było błędów sędziego ta Arsenal przegrywając od 20 minuty i grajac w 10 przegrał dużo wyżej. Niech się cieszą że było jak było.
A tak przy okazji skoro Henry jest jednym z najlepszych piłkarzy świata to, to co pokazał w tych kilku 100% okazjach powinno go tego tytułu pozbawic.
I_KKS
Mimo iż sędzia przyznał się że powinien puścić akcję, to uwazam że słusznie zrobił. To był finał, sekunda na decyzję. Skupienie na ackji i ewidentny faul na czerwoną kartkę, musiał szybko zareagować i dobrze zareagował.

Henry faktycznie nie wykorzystał tych okazji ale jeden mecz o niczym nie przzesądza mimo że to finał. Jest jednym z najlepszych piłkarzy na swiecie!
Leniu
Tak na rozwianie wątpliwości bramki Eto.
Ale cóż było minęło.

I_KKS
z tego wklejonego zdjecia nic nie wynika biggrin.gif

nie wiem dokładnie czy był spalony czy nie, trzebaby było klatka po klatce sledzic.
słyszałem wypowiedz Henrego który stwierdził że sędzia był w "koszulce Barcelony" co mnie już totalnie rozśmieszyło! No ale jak sie przegrywa na własne życzenie to się później szuka jakis usprawiedliwien.
grzesiek_gt
Z tego co wiem to jeden z sędziów liniowych który miał biegac na lini był przed meczem widziany w koszulce Barcelony za co został odsunięty od sędziowania finału i w jego miejsce dali jakiegoś innego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.