Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mistrzostwa Świata 2010
Karpaty Krosno > Inne > Sport
JK_
Mundial zbliża się dużymi krokami, kto wg Was będzie rządził w RPA?

Ja stawiam na Hiszpanię. Za nimi Brazylia i Argentyna.

Czarnym koniem Mistrzostw będą Amerykanie.
butch17
Ja kolejny raz liczę że po 32 latach bez "medalu" z dobrej strony pokaże się Holandia. Zastanawiam się czy gwiazdy sezonu ligowego jak Messi, Ronaldo, Milito (chociaż z nim to nie wiadomo czy boski Diego weźmie go nie mundial), Robben... utrzymają forme czy jednak zmęczenie sezonem da się we znaki i na mistrzostwach błyszczec będą inni. Z zaciekawieniem będę obserwował Koreańczyków z północy.
RTS
Trudno nie zgodzić się z JK jednak Amerykanie mimo łatwej grupy po wyjściu pewnie trafią na Niemców i tu mogą sie zatrzymać.
Osobiście uważam, że dużo może zrobić Anglia na tym mundialu, Argentyna może być wielkim rozczarowaniem, chyba że Higuain i Messi nauczą się grać razem. Ciekawe co pokaże Francja po problemach Riberego, grupy nie mają takiej latwej więc nei zdziwiłbym sie jakby kolejny raz nie wyszli z grupy, jednak równie dobrze mogą zajść i do 1/2.

Fler
Ja obstawiam na Francje lub Włochów ,napewno mocna będzie Argentyna ,Hiszpania liczyc sie równierz będzie Brazylia,Holandia,Niemcy,Anglia natomiast czarnym koniem rozgrywek może sie okazać Urugwaj
bookor
Oglądnąłem 2 mecze na żywo i fragmenty innych, i już wiem dokładnie dlaczego u nas kibice tępią trąbkowców, łeb od samego telewizora boli a na stadionie czy nie daj Boże na hali to jest naprawde uciążliwe.
surelik
do tej pory mecze tragicznie słabe
Benek
Wczorajszy mecz Brazylii wyglądał fatalnie. Koreańczycy z północy zaskoczyli, pozytywnie.
kamilos1928
No na razie faktycznie te mistrzostwa niemrawe, choć przez to że padają nieoczekiwane wyniki dość ciekawie zapowiada się walka o wyjście z grupy. Argentyna po tym 4-1 pewnie wysunęła się na czoło, ale może zaraz tak być że Hiszpania czy Brazylia zagra piękny mecz i wszystko się zmieni.

Dla mnie tragicznie narazie po dwóch meczach Francja i Anglia. Na plus Urugwaj.
JK_
Kamerun - Dania bardzo dobre spotkanie, szkoda afrykańców bo cisnęli ładnie, ale nie udało im się strzelić. Australijczycy mają niezłego pecha, drugi mecz i szybka czerwień.
butch17
Ale Włosi to dopiero dali do pieca biggrin.gif nie widziałem całego meczu, tylko skrót skomentowany "Włosi wyrównali po wątpliwym karnym". Pewnie statystyczny piłkarz reprezentacji Nowej Zelandii nie zarobi przez całe życie tyle co taki Buffon zarabia w rok, a tu masz kolejne gwiazdy rozczarowane że słabsza drużyna nie przeraziła się gwiazdorskiego majestatu i nie położyła po pierwszym gwizdku.

Brazylia - WKS moim zdanie pierwszy mecz wypaczony przez sędziego.
I_KKS
Dwa ćwierćfinały bardzo ciekawe i emocjonujące. Luis Suaraz płakał po czerwonej kartce, a okazało się w dużej mierze pomógł drużynie awansować, choć oczywiście nie było to zagranie fair, ale taka piłka. Kara dla niego że nie zagra w najważniejszych meczach, ale Urugwaj pewnie wniebowzięty.
butch17
Nie wiem co wieczorem pokaże Hiszpania, ale na razie Niemcy są najbardziej przekonujący, więc kolejność na maecie najprawdopodobniej 1.Niemcy 2. Holandia 3.Hiszpania
Boba
Nigdy jakoś nie przepadałem za grą Niemców, ale faktycznie w tych mistrzostwach prezentują się bardzo dobrze. To chyba najbardziej efektownie grająca reprezentacja Niemiec jaką widziałem.
JK_
No Holandia będze napewno faworytem, ale ileż to już faworytów pożegnało się z Mistrzostwami smile.gif

W drugim półfinale wszystko może się zdarzyć, Niemcy wyglądają na bardzo mocnych, ciekawe jak zagrają z Hiszpanią. Ja stawiam, że zwycięzca tego meczu zostanie Mistrzem Świata.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.