Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jakie odwiedziliscie stadiony zagraniczne?
Karpaty Krosno > Inne > Hyde Park
macieKKS
ten temat juz widzialem na jakiejs stronie ale postanowilemgo zamiescic tutaj bo to forum zaczyna powoli stawac.. ja bylem na brown's w cleveland(80000 krzeselek),NYC i Soldier Field a Wy?
grzesiek_gt
o ile sie nie myle to byłem tylko na jednym zagranicznym stadionie, ale za to jakim: Nou Estadi del Futbol Club Barcelona, czyli Camp Nou w Barcelonie (98 000 krzesełek - obecnie największy stadion świata wg norm FIFA)
wojo
a ja bylem na taki na ktorym nie bylo ani jednego miejsca siedzacego i wcale sie nie chwale cool.gif
_K_O_N_R_A_D_
ja byłem na Panathinaikosu , ale byłem wtedy mały i za wiele nie pamiętam ( miałem 6 lat tongue.gif )
RoBsOn
W Barcelonie bylem na Camp Nou. Super stadion!! smile.gif
All_Bundy
bylem na :
camp nou - Barcelona
stadion olimpijski - barcelona
santiago beranbeu - Madryt
anfield road<?> - Manchaster
parisant germene - gdzies tam we francji
stadion fejenordu- Rotterdam
bylem takze na Wembley ,przy stadionie arsenalu i chelse ale nie wchodzilem do srodka
a ze wschodu to widzialem stadion Karpat Lwów biggrin.gif

jednak najbardziej spodobaly mi sie Feyenordu i Camp Nou
JEDLICZE
A ja bylem na Cowboys Stadium w Irving niedaleko dallas i jest duzy blink.gif
_K_O_N_R_A_D_
anfield road - to jest stadion Liverpoolu
Not Full Normal
Camp Nou i stadion olimpijski w Barcelonie
ZKS_nafta
ja bylem na Stadio Olimpico w Rzymie wink.gif
i na San Siro w Mediolonie smile.gif
mk21
QUOTE(macieKKS @ Dec 11 2005, 12:29 AM)
ten temat juz widzialem na jakiejs stronie ale postanowilemgo zamiescic tutaj bo to forum zaczyna powoli stawac.. ja bylem na brown's w cleveland(80000 krzeselek),NYC i Soldier Field a Wy?
[right][snapback]6009[/snapback][/right]

NYC CZYLI GDZIE NA YANKES CZY NA JAKIMS OSIEDLOWYM
macieKKS
yankesow,nie wiem jak to sie dokladnie pisze:p,ale ten stadion ma bardzo nitypowe rozmieszczone trybuny a dokladnie jedna wielka.
mk21
Pytam bo tak naprawde w NYC jest tylko jeden stadion YANKEES na okolo 25 000 widzow ,a pozatym sa stadiony osiedlowe albo szkolne ktore sa wieksze od niektorych naszych 1 ligowych
miro_kks
Ja byłem na Legionow w Krosnie i na kilku innych tongue.gif:P:P

Młodzi Gniewni Pojebani!! Hooligans Karpaty Krosno!
vitos
Ja z kolei miałem przyjemność być na stadionie Milanu i Interu- San Siro. Ostatnio (w wakacje) byłem na Alianz Arena w Monachium. Grają na nim Bayern i 1840 Munchen.
Pozdrawiam serdecznie
uzar
ja bylem na stadionie Intru...
MISZO33
W Rzymie Olimpijiski i solider field (chicago) No i oczywiscie przy ul. Legionow!!!
tomek1928
Stadio Olimpico w Rzymie (Roma - Lecce 3:2)
Olympiastadion w Monachium (stary stadion Bayernu i TSV)
Allianz Arena w Monachium (nowy)
Generali Park - SpVgg Unterhaching (stadion wielkości Korony czy Zagłębia, lecz dużo starszy) - okolice Monachium również podczas jakiegoś meczu.
i jeszcze jakiś stadion w Bratysławie, ale nie pamietam jakiego klubu
Calypto
ja bylem na Arsenalu i Luton town rolleyes.gif i przy stadionie Celticu i Rangers lecz do srodka niewchodzilem tongue.gif
kamilos1928
A może jakby ktoś był na jakiś zagranicznych meczach to wrzuciłby jakieś foty w tym temacie i krótki opisik jak jego zdaniem wygląda ta zagraniczna piłka i otoczka meczu piłkarskiego ?

Czekamy na jakieś relacje.
RTS
CYTAT(Calypto @ Dec 13 2010, 17:09) *
ja bylem na Arsenalu i Luton town rolleyes.gif i przy stadionie Celticu i Rangers lecz do srodka niewchodzilem tongue.gif

Przy Ibrox Park czy Celtic Park? Bo stadiony Celtic i Rangers mają różne wink.gif No chyba, że przy jednym i drugim:)
Calypto
Przy jednym i drugim ale szalu niema wolal bym gdzies jechac typu barcelona rolleyes.gif
BT1928
Stadion ZTE Zalaegerszeg i stadion olimpijski w Budapeszcie.
Dr.Jykle
PSG PARIS, FC REIMS, CHEMLON HUMENNE,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.