Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EURO 2008
Karpaty Krosno > Inne > Sport
Stron: 1, 2, 3
Fler
Noto jutro bierzemy sie za Belgów biggrin.gif Mysle ze jest szansa na zwyciestwo Belgowie nie sa znowu jakas potega w europie teras sa do ogrania oczywscie jesli bedzie remis to bedzie równierz korzystyny wynik dla biało-czerwonych ale zwyciestwo jednak to zwyciestwo biggrin.gif
M_GZK
QUOTE(Fler @ Nov 14 2006, 10:27 PM) [snapback]13571[/snapback]

oczywscie jesli bedzie remis to bedzie równierz korzystyny wynik dla biało-czerwonych

Z tym bym się nie zgodził, koniecznie musimy wygrać, bo straciliśmu już punkty U SIEBIE z przeciętną Finlandią, a do ogrania na własnym boisku była też Serbia.
Jak każdy wie zagramy bardzo osłabieni, ale jestem dobrej myśli. Szkoda, że nie został powołany Wichniarek.
KrzysiekGitara
No to Matusiak już strzela brameczke dla nas cool.gif
Mc.Gregors
Super wygrana 3 pkt brawo za walke do konca
Mc.Gregors
1. Finlandia 5 3 2 0 7:2 11
2. Serbia 4 3 1 0 6:1 10
3. Polska 5 3 1 1 6:5 10
4. Portugalia 4 2 1 1 8:3 7
5. Belgia 5 2 1 2 4:2 7
6. Kazachstan 5 0 2 3 1:7 2
7. Armenia 4 0 1 3 0:5 1
8. Azerbejdżan 4 0 1 3 1:8 1
Benek
Sytuacja naszej reprezentacji nie jest wcale taka zła. No ale fakt faktem te mecze co mieliśmy przegrać to wygraliśmy a te które rzeczywiście mieliśmy wygrać to daliśmy w nich dupy ...
Boba
ehhhh ta Finlandia mad.gif

Pierwsza połowa bardzo dobra, w drugiej czasami nerwowo ale i tak powinnismy cos strzelić.

Jest dobze oby tak dalej,.

JK_
Polska - Azejberdżan 5-0

Bardzo dobry mecz Garguły. Kilka ciekawych akcji.

W środę gramy z Armenią i oby wynik był podobny rolleyes.gif

Kazachstan - Serbia 2-1 ohmy.gif laugh.gif
MISZO33
Meczyk ekstra!!! Oby tak dalej, choć to tylko Azerbejdżan ale wazne są 3 punkty. Myśle że w środe będzie podobnie. Dobra robota i pochwała dla Benhakera i całej drużyny za profesjonalne podejście do meczu, ponieważ Kazachstan pokazał że nie można lekceważyć przeciwnika. wink.gif
Boba
Azejberdżan - Finlandia 1-0 rolleyes.gif

A zaraz POLSKA !!! BIAŁO - CZERWONI !!!
McG.Ruslan
A gdzie czarny potataj?
Fler
Dzisiaj musze przyznac ze pierwsza połowa w wykonaniu naszej druzyny to dno a natomiast druga bardzo ładna i remis z Rosja w meczu towarzyskim 2-2 a przegrywalismy 0-2 jednak da sie grac dobrze jak sie chce a moglismy wygrac gdyby piłka po strzale Dudki wpadła do bramki natomiast ona uderzyła w poprzeczke i wyszla w pole wink.gif
Boba
Aremenia - Portugalia 1:1 smile.gif

Belgia prowadzi z Serbią 2:0 smile.gif
czelu
Po pierwsze Bąk won z kadry !! To co ten gość wyprawia to się w głowie nie mieści! Może w końcu teraz to zauważą jego fani...
Pierwsza połowa fatalna, jedynie Krzynek, Kuba i Lewy coś grali, ale obrona FATALNIE. Matusiak też bardzo cienko... W drugiej połowie o niebo lepiej od gola Krzynówka nasi zdominowali Rosjan i grali bardzo dobrze! Wasyl na prawej pokazał się z bardzo dobrej strony, bez Bąka obrona grała dużo lepiej. Pięne gole i poprzeczka Dudki. Jeśli dojdzie do tego Ebi i Jeleń to powinno być jeszcze lepiej. Po raz kolejny skrzydłowi "ciągną" naszą gre, a brak rasowego playmeker'a. No cóż trzeba grać i wygrywać tym co mamy rolleyes.gif
Belgia-Serbia 3:2
Fler
Już tylko dwa dni do arcytrudnego mecz na wyjezdzie z Portugalia
escude
Nie chce byc zlym prorokiem ale cos misie wydaje ze bedzie ostre strzelanie w Portugalii,przeczuwam cos w okolicach 3,4 bramek dla żelików rolleyes.gif Mam nadzieje ze sie myle cool.gif
czelu
Najważniejszy jest remis !! Przed meczem w ciemno każdy by brał taki rezultat. Mniejsza o gre, ważne że cenne punkty jadą do Polski. Krzynek zgrał świetnie, no i ten strzał. Teraz trzeba w Helsinkach zagrać ofensywnie i zdobyć tam 3 punkty. Jeśli w środe wywalczymy kolejne 3 punkty będzie już tuż tuż...
Fler
Remis na wyjezdzie z Portugalia bardzo dobry wynik i jestesmy coras blizej upragnionego awansu do Euro ale teras kolejny ciezki mecz tym razem na wyjezdzie w Finlandii
JK_
po meczu w Żurawicu powiedziałem sobie oby Polacy zremisowali 2:2 smile.gif i prosze.

Wynik dobry. Gra momentami irytująca. nie potrafilismy wymienic kilku podań. Ogromna masa strat i niecelnych podań. Akcji godnych uwagi na palcach jednej ręki można by policzyć.

Portugalia dużo przy piłce ale klarownych sytuacji też nie za wiele.

Fler
Już jutro mecz z Finlandia mam nadzieje ze jakies punkty z Helsinek wywieziemy wink.gif
PoLaNka_rls
CYTAT(Fler @ Sep 12 2007, 12:14 AM) [snapback]24236[/snapback]
Już jutro mecz z Finlandia mam nadzieje ze jakies punkty z Helsinek wywieziemy wink.gif

Polska - Finlandia 0:0 rolleyes.gif
grzesiek_gt
Przed meczem z Portugalia powiedziałem że musimy miec 2 remisy albo chociaz zwycięstwo z Finlandią. Ten punktowy plan minimum zrealizowali ale co do gry to była tragiczna. Jakby nie Boruc to byśmy dzisiaj punktu nie zdobyli. Trzeba dużo poprawic i wymienic kilku zawodników bo u siebie z Kazachami za miesiąc musimy wygrac
Fler
Cel zostal osiagniety mamy remis wink.gif
merdol
portugalia serbia 1-1 blink.gif wink.gif
PoLaNka_rls
CYTAT(merdol @ Sep 13 2007, 10:47 AM) [snapback]24302[/snapback]
portugalia serbia 1-1 blink.gif wink.gif

hmm w tym meczu praca sędziego liniowego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie przy bramce Serbów na 1:1 gdzie był ewidentny spalony wink.gif ... nie dziwne że Scolari sie troszke zdenerwował.... rolleyes.gif
Boba
CYTAT(PoLaNka_rls @ Sep 13 2007, 08:36 PM) [snapback]24319[/snapback]
hmm w tym meczu praca sędziego liniowego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie przy bramce Serbów na 1:1 gdzie był ewidentny spalony wink.gif ... nie dziwne że Scolari sie troszke zdenerwował.... rolleyes.gif

heh i pogłaskał dragutinovica z tego zdenerwowania. niegrzeczny chłopiec laugh.gif
MISZO33
Mysle ze portugalczycy po takim bilansie punktowym jaki uzyskali po 2 meczach u siebie trochę bedą podlamani i za wszelką cenę będą chcieli wygrać pozostale spotkania. Natomiast serbowie z taka grą mysle ze powinni jeszcze zgubic punkty.
PoLaNka_rls
Po I połowie przegrywamy 0:1...wyobrażałem sobie wogóle inaczej naszą gre, no ale myśle że w II połowie bedzie lepiej wink.gif
~KKSRTS~
mecz przerwany z powodu awarii oświetlenia laugh.gif laugh.gif stadion Legii [*]
Fler
Parodia dosc ze wynik nie taki jaki ma byc to jeszcze te Polskie stadiony
PoLaNka_rls
ehhh moze ktos nie mógł oglądac tak kiepskiej gry Polaków i ''wyłączył prąd'' laugh.gif
Leniu
Druga połowa w porównaniu z pierwszą to przepaść. Z zawodników najbardziej podobał mi sie oczywiscie Ebi, Krzynówek, a także Łobodzinski gral nawet nawet. Tylko nie podoba mi sie to, ze gramy z dwojką defensywnych pomocników. Są oni za mało kreatywni.

Czy mi czasem na trybunach nie mignęła przed oczami flaga Krosna??
Fler
Wazne ze wygralismy Ebi w przeciagu 10 minut zrobił to co nalezało wink.gif
PoLaNka_rls
Piękna II połowa i owiele lepsza gra naszych zawodników wink.gif teraz tylko Belgia
Fler
Polska-Belgia 2:0 Nie zawodny Ebi Smolarek 2 bramki co tu duzo pisac jestesmy w Finałach Mistrzostw Europy 2008 POLSKA!!!!
KrzysiekGitara
POLSKA BIAŁO CZERWONI !! WIEDZIAŁEM ŻE WYGRAMY !! biggrin.gif
JK_
Z Serbią zagramy bez kilku podstawowych zawodików, ale Serobiwe też już grają o pietruszke. Choc niewykluczone ze beda chcieli nam udowodnic ze sa lepsi smile.gif

A tak wogóle to mecz moze sie nie odbyc bo cos tam pada snieżek.
Boba
Radosław Sobolewski zrezygnował z gry w kadrze! Nie wiem jakie miał powody ale chyba nigdy go nie zrozumie. Jeszcze po przegranych eliminacjach ok, ale teraz jak ma szanse zagrać na Euro ?
JK_
Spotkanie prawdopodobnie się odbędzie choć boisko jest w fatalnym stanie. Czuje że jutro będzie piłka błotna!

Do boju POLSKA !!!
Fler
A ja jestem ciekaw czy Angole awansuja hmm wystarczy im remis z liderem Chorwacja
I_KKS
Ruskie przegrali z Izraelem i teraz juz nawet mercedesy dla chorwackich piłkarzy im nie pomogą. Anglia wygra i awansuje.
Fler
W ostatnim meczu naszego zespołu w tych eliminacjach na wyjezdzie w spotkaniu z Serbia padl remis 2-2 stracilismy głupie bramki w przeciagu 2 minut a boisko było nie za dobre
jerry
No i prosze Mercedesy pomogly...Angole za burta , ja si etam ciesze ze te cwaniaki sie przeliczyły smile.gif
Szkoda ze mys stracilismy glupio te dwie bramki spokojni emecz byl do wygrania....
W ktorym koszyku teraz bedziemy losowani? 3 czy 4?
pozdro
grzesiek_gt
Niestety 4 koszyk
jerry
Znalazlem juz biggrin.gif tak ostatecznie bedzie wygladal podzial na koszyki:

Podział na koszyki przed losowaniem grup finałowych Euro 2008:

I: Szwajcaria, Austria (gospodarze), Grecja (obrońca tytułu), Holandia (współczynnik 2,417)
II: Chorwacja (2,409), Włochy (2,364), Czechy (2,333), Szwecja (2,273)
III: Rumunia (2,250), Niemcy (2,250), Portugalia (2,192), Hiszpania (2,182)
IV: Polska (2,167), Francja (2,091), Turcja (1,958), Rosja (1,958).

Moja grupa marzen:
Austria Czechy Rumunia POLSKA
Grupa smierci
Holandia Włochy Niemcy POLSKA
I_KKS
CYTAT(jerry @ Nov 22 2007, 00:21) [snapback]26503[/snapback]
No i prosze Mercedesy pomogly...Angole za burta , ja si etam ciesze ze te cwaniaki sie przeliczyły smile.gif
Szkoda ze mys stracilismy glupio te dwie bramki spokojni emecz byl do wygrania....
W ktorym koszyku teraz bedziemy losowani? 3 czy 4?
pozdro

ano pomogły. ogladałem czesc meczu i musze powiedziec ze chorwaci maja kilku młodych bardzo ciekawych zawodników. A odpadnięcie Angli to najwieksza sensacja tych eliminacji. dzis chyba powieszą tego ich managera tongue.gif
I_KKS
Grupa A
1. Szwajcaria
2. Czechy
3. Portugalia
4. Turcja

Grupa B
1. Austria
2. Chorwacja
3. Niemcy
4. Polska

Grupa C
1. Holandia
2. Włochy
3. Rumunia
4. Francja

Grupa D
1. Grecja
2. Szwecja
3. Hiszpania
4. Rosja

jakby do grupy c za Rumonów wpadła Hiszpania to by niezła jazda była!

Nasza grupa ok. Będzie ciężko ale to wkońcu Euro i słabych już nie ma.
MISZO33
Wedlug mnie to szczesliwe losowanie dla nas, moglismy gorzej trafic. Oczywiscie ze nie sa to latwi przeciwnicy, ale nie oszukujmy sie patrzac realnie, to losowanie jest dla nas udane. Z kazda z tych druzyn mozemy nawiazac walke i wygrac, oczywiscie licze ze z Austria bedzie najlatwiej o punkty. Na sam poczatek mamy mecz z Niemcami, wiec czas na rewanz za mundial!!!

jerry
W dzisiejszym meczu na Cyprze z Czechami na samym srodku flaga KARPATY KROSNO smile.gif wiecej pytan nie mam wink.gif

Poki co 2;0 i Boruc obronil karnego smile.gif oby tak dalej smile.gif
Fler
No Flaga Karpaty Krosno jest na samym srodku obok flagi London z Herbem Widzewa wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.