KrzysiekGitara
Jun 11 2006, 19:43
Moim zdaniem jeśli się nasi kopacze postarają to ten mecz jest do z remisowania a nawet do wygrania, tylko czy sie postarają czy bedzie tak jak z Ekwadorem

A wasze opinie jakie na temat tego meczu
Ultrafan
Jun 11 2006, 20:01
Niemcy tak łatwo nie odpuszczą, a w drużynie Naszych będzie wiecej nerwów niż pomysłowej gry
No nasze gwiazdki musza dac z siebie wszystko bo co im innego pozostalo? Musza wygrac i juz..Chociaz po meczu z Ekwadorem to jest praktycznie niemozliwe, lecz nic innegonie pozostaje jak dalej wierzyc
Rozum mi podpowiada, że czeka nas sromotna klęska, ale serce mówi, że możemy wygrać

Ja bym upatrywał szansy w tym, że Niemcy na pewno nas zlekceważą i wyjdą na murawę w przekonaniu, że czeka ich zwycięstwo.
Kirath
Jun 13 2006, 19:28
Wygramy !
A jak nie to ****, juz za 4 lata, Polska mistrzem swiata
W pełni się z Tobą zgadzam qba!! Do tego meczu trzeba podejść niczym do wojny

I JĄ WYGRAĆ!!
JA z witiem typuje 2-1 ze wygra polska gola wisia GOLA
mariuszKKS
Jun 14 2006, 20:59
po pierwszej połowie jest 0;0

oby coś jeszcze dolozyc po przerwie albo ewentualnie utrzymac ten stan!
grzesiek_gt
Jun 14 2006, 21:55
niestety cholerny pech, ale dobry mecz naszej reprezentacji, prawie nie daliśmy się Niemcom, ale prawie robi wielka różnicę
KrzysiekGitara
Jun 14 2006, 22:01
a bylo juz tak blisko remisu ! Ale owiele lepsza gra Polakow niz w meczu z Ekwadorem , brawo dla Boruca , Bosackiego i Jelenia.
Dziękujemy, Dziękujemy, Dziękujemy...
Boruc - jest wielki 9
Baszczyński - prawie najsłabszy zawodnik 4
Żewłakow - bardzo przyzwoity występ 7
Bosacki - dobrze, nieliczne błędy 7
Bąk - patrz wyżej 7
Jeleń - wspaniały występ 9
Krzynówek - przeciętnie 6
Radomski - walczył tak jak potrafił 6
Sobolewski - ach ten faul 0
Smolarek - starał się, ale nic z tego nie wychodziło 6
Żurawski - najsłabsze ogniwo 3
Napsuliśmy Niemcom sporo krwi. Pokazaliśmy, że znami też trzeba sie liczyć. Szkoda, że troche za późno...
tadziu czekolada
Jun 15 2006, 06:56
Kopaczom z Wisły już dziękujemy.
Sobolewski zrobił to samo co z Panatinaikosem.
Dudka Zewlakowowi do piet nie dorasta.
Jeszcze nie wszystko stracone. Są minimalne szanse na wyście z grupy.
1) Wystarczy, że Ekwador przegra oba mecze w których straci o 3 bramki więcej niż strzeli. Wtedy będą mieli 3 pkt i bilans bramek -1. Polska wygrywa 3 bramkami mamy 3 pkt i bilans 0. Wchodzimy z drugiego miejsca.
np. Ekw - Kost 1-2
Ekw - Nie 0-2
Pol - Kos 4-1
Niemcy 9pkt
Polska 3pkt 4-4
Ekwador 3pkt 3-4
Kostaryka 3pkt 5-9
2) Ekwador przegrywa dwa razy po 1-0 my wygrywamy 3-0 i tez wchodzimy.
Niemcy 9pkt
Polska 3pkt 3-3
Ekwador 3pkt 2-2
Kostaryka 3pkt 3-7
po raz kolejny system 4-5-1 sie nie sprawdził ! Nie wiem co się Janas go tak uczepił. Ile mieliśmy sytuacji w tym meczu ? No ile ?
Brawo za waleczność i ambicje ale trzeba przyznać że jesteśmy jednym z najsłabszych zespołów na mistrzostwach bo nie potrafimy wypracowac sobie okazji strzeleckich. Boruc rozegrał fantastyczne spotkanie. Miał sporo szczęścia ale i interwencje niesamowite. Dudka nie nadaje się do reprezentacji! Wchodzi za Żewłakowa bo Odonkor zaczyna szaleć lewą stroną i co ? w 91 minucie daje sie frajersko obiec! Aż prosiło się aby po 60 minutach zmienić Żurawskiego na Brożka. Jeleń najlepszy z piłkarzy z pola. Ogólnie brawa za postawe i wielki minus dla Janasa za ustawienie w którym gramy tylko z tyłu.
Brawo dla chlopakow za walke ale witek jednak zle typowal
no i mamy już ćwierćfinały. Słabe jak narazie

.
Jeszcze Brazylia - Francja może będzie ciekawie.
grzesiek_gt
Jul 1 2006, 21:43
Szkoda Ukraińców, ale Włosi byli lepsi. Niemcy jak zwykle mieli szczęście. Ale wszystko jedno która drużyna z nich awansuje do finału bo Mistrzostwa i tak wygra Portugalia. Spore zaskoczenie ze strony Francuzów. Najpierw pokonali moich faworytów Hiszpanów, a teraz prowadzą z Brazylią, ale do końca jeszcze 5 minut.
I Francja w półfinale !! Brazylia nic nie zagrała a sytuacja po której straciła bramkę to katastrofa. Gość najbliżej Henrego nie wiem czy poprawiał sobie ochraniacze czy czyścił buty ani sie nie ruszył.
I jeszcze jedno Zizu jest wielki!
Szkoda,ze Brazylia przegrala, ale i tak najwazniejsze jest to ,ze Portugalia jebnela angoli!!
Nie jestem za Francją ale dzis poprostu zdetronizowali Brazylię. Zagrali fenomenalnie w obronie.
A co do angoli to zgodze sie z Toba bolo

, choc dzis Portugalia też mnie wkurzyła swoją grą.
No i znowu Anglicy przegrywają karnymi. Czy doczekam sie kiedyś sukcesu???
Przegrane w karnych:
Euro 96 - przegrana w 1/2 finału z Niemcami
MŚ 98 - przegrana w 1/8 z Argentyną
Euro 04 - 1/4 z Portugalią
MŚ 06 - 1/4 z Portugalią
Nie za dużo już tego. Wcześniejszych turniejów nie pamiętam.
-------------------------------
"Piękny" mecz Brazyli. Wreszcie zagrali na miare swoich umiejętności. Brawa dla Franców, którzy ograli Brazylię jako jedyni od finału `98
Widać, że Ukraina nie prezentuje jeszcze światowej klasy, ale i tak brawa za to co osiągnęli. Brawa też za 14 minut pomiędzy 45-59 minutą gry.
Mam nadzięję, że Niemcy pokonując Argentynę dążą do zdobycia kolejnego mistrzostwa. Sam mecz przeciętny.
Not Full Normal
Jul 3 2006, 23:03
No i Niemcy nie jadą do Berlina

Mecz niesamowity, najlepyszm komentarzem do tego co się działo na boisku niech będą słowa mojego kumpla - nie cierpi piłki nożnej, rzadko ogląda mecze - a po obejrzeniu wczorajszego meczu dziś powiedział "Wczoraj zobaczyłem na czym polega piękno futbolu!".
a dzis Francja skopie tyłki Portugalczykom
grzesiek_gt
Jul 5 2006, 19:23
QUOTE(Boba @ Jul 5 2006, 04:03 PM)
a dzis Francja skopie tyłki Portugalczykom

[right][snapback]9746[/snapback][/right]
Śni ci się
jak narazie grześku sen bobie się spełnia
Mniej ciekawie jak narazie (50 minuta) ale najlepsze przed nami (mam nadzieje).
grzesiek_gt
Jul 6 2006, 12:17
No i sen Boby się sprawdził - szkoda bo Francja nie była wczoraj zespołem lepszym. To Portugalia prowadziła grę, tylko może troche za bardzo indywidualnie co odbiło się na nie strzeleniu bramki. Francja w meczu z Brazylią grała jak to niektórzy mówią fanomenalnie bo im Brazylia na to pozwalała. Portugalia prowadziła grę i Francuzi nic już nie pokazali. Włosi powinni ich skopac w finale.
Powinni ich skopać, ale ich nie skopią. Francje wygra, ale tylko jedną bramką.
W meczu o III miejsce Niemcy wygrają, po bardzo ciekawym meczu.
Szkoda tylko, że o medal znowu walczą drużyny za którymi nie przepadam, który to już raz...
KrzysiekGitara
Jul 9 2006, 21:41
Jak dla mnie to Francja lepsza w tym meczu, Toni w przeciwienstwie do wcześniejszych meczy wogóle się nie pokazywał. Bardzo dobra interwencja Buffona po strzale z główki Zidana który opuścił boisko w ostatnich minutach dogrywki po karygodnym zachowaniu

Chociarz w sumie dla mnie lepiej bo byłem za Włochami;D
grzesiek_gt
Jul 9 2006, 21:57
Nie lubie Włochów, ale Francuzów nienawidze. Czyli wygrała ta lepsza (mniej gorsza) opcja. Poza tym Francuzi wyeliminowali moich ulubionych Hiszpanów, a później Portugalczyków. Włosi wygrali zasłużenie, chocby za to chamskie zachowanie Zidane'a. Jak to powiedział Borek albo Kołtoń: "wiejski bokser spod remizy". A co do karnych w trakcie meczu: ten po którym Zidane strzelił bramkę niesłusznie był podyktowany, a w drugiej połowie sędzia nie podyktował karnego gdzie był ewidentny faul, czyli wychodzi na zero. Może niespecjalna dziś gra Włochów, ale za to co pokazali wcześniej, szczególnie w meczu z Niemcami mają zasłużony tytuł. Ale taką wspaniałą obronę jaką mieli w całym turnieju to ja chyba mam tylko lepszą we Fifie w Barcelonie, ale w niej też jest dwóch Włochów.
Nie znosze jednych ani drugich, więc było mi prawie obojetne kto wygra. Z dwojga złego wolałem Francuzów. W tym meczu więcej zaprezentowali Francuzi, ale w całym turnieju lepiej wypadli Włosi. Nie jestem z tego zachwycony, ale wygrali zasłużenie.
Na tych mistrzostwach Włosi nie zagrali tak jak przyzwyczaili. Grali bardziej ofensywny futbol, twardy, nieustępliwy. Szczególnie te dwie ostatnie cechy sprawiły, że zdobyli u mnie mały szacunek.
Gattuso i Cannavaro - najlepsza dwójka mistrzostw.
Tak na zakonczenie:
Moja 11 mistrzostw:
Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Thuram, Grosso - Schweinsteiger, Gattuso, Frings, J. Cole - Klose, Podolski
Moja anty-11:
Kalac - Grygera, Krstajic, Sergio Ramos, R. Carlos - C. Ronaldo, Ronaldinho, Riquelme, Nedved - Żurawski, Pauleta
Wygrała ITALiA i tak miało byc kibicowałem im od poczatku ITALY MISTRZEM SWIATA!!!!!!!
Szkoda mi Zidane że tak zakończyła się jego kariera. Jakoś nie przepadam za oba reprezentacjami ale kibicowałem Francji. Włosi to cwaniacy jakich mało i potiwerdzili to w tym meczu. Jak sobie nie radzisz w sposób fair to trzeba znaleźć jakiś inny sposób żeby pokonać rywala.
ITALIA PER SEMPRE !!
FORZA ITALIA
GRAZIE GRANDE ITALIA !!
C`e' solo l' ITALIA !!
YEEEEEE !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.