Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OKS Markiewicza Krosno
Karpaty Krosno > Inne > Sport
tomek1928
jest temat o OZS-ie, więc nie powinno zabraknąć tematu o kolejnej osiedlowej drużynie w naszym mieście - OKS Markiewicza.
Zapraszam do dyskusji.

strona www klubu
butch17
Witam i gratuluje inicjatywy. Słyszałem że zebraliście niezła ekipę, a jak już przemęczycie ten sezon w C klasie to w przyszłym roku możemy doczekać się pierwszych od dawna a może nawet i w ogóle pierwszych(nie jestem najlepszy z historii) derbów Krosna.
kosa
Takowe miały juz miejsce!!!
Guzikówka w Pucharze Polski sptykała sie juz z Karpatami II Krosno.
TheBestOZS
nie tylko w pucharze, ww klasie A również...1-1 i 1-0 dla OZS-u, a przed wiosna 1996 roku 3-ligowe Karpaty pokonały B-klasową (7 liga) Guzikówkę tylko 4-0 (4-0) po golach Kasprzyka i Skrzypczyka (po 2).
butch17
Witam nie wiem czy czytaliście wpis Boby w temacie Stadion o przebudowie kompleksu MOSiR-u przy ulicy Bursaki, skoro OKS swoje mecze ma rozgrywać na tym stadionie to może być problem, ale budowa "może się rozpocząć pod koniec roku" więc jest czas żeby załatwić boisko zastępcze, z drugiej strony może się nie rozpocząć.
escude
OKS bedzie rozgrywal mecze w Korczynie przy szkole
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.