Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Futsal
Karpaty Krosno > Inne > Sport
Kirath
A tak otworzylem temat, bo pewnie nie wszyscy wiedza, ze:
30 listopada na bursakach mecz POLSKA - Francja.
Arus
nom i wejście jest za free
JK_
Ja tam moge i zapłacić ! No tam trzeba być wkońcu męskei reprezentacje to do Krosna nie zawitają w najbliższym czasie. A na futsal jeszcze można popatrzeć. Spoko meczyk się zapowiada!

POLSKA GOLA !!!
All_Bundy
PANOWIE PASUJE SIE ZEBRAC NA TEN MECZ I PODOBINGOWAC BIAŁO-CZERWONYCH!! KAZDY MA MIEC SZALIK REPREZENTACJI,
WSTEP NA MECZ : W O L N Y !!

SZALIKI ==KROSNO-POLSKA== U Karola PO 21 zł Zachecam do kupna!!
Mash
Jak wam się podobał mecz?? Nawet niezły, chociaż wynik dość nie futsalowy. Dzięki Wam za doping, chociaż niektórzy na hali nie wiedzą chyba co to kibicowanie unsure.gif
Fler
Szczerze mówiac to meczyk dosc mi sie podobał głownie druga połowa w wykonaniu naszej repzentacji była super tylko szkoda ze tak mało bramek bo głównie w futsalu pada dosc duzo bramek smile.gif
waldemarek
Jak dla mnie widowisko dobrej klasy i rozkręcenie hali przez klub kibica .Więcej takich imprez !! biggrin.gif
macieKKS
nie wiem czy pisze w dobrym temacie,ale moze bysmy sobie wynajeli hale na godzinke i jaki meczyk rozegrali? taki maly trening by sie przydal:)
JuBy
QUOTE(macieKKS @ Dec 5 2005, 07:05 PM)
nie wiem czy pisze w dobrym temacie,ale moze bysmy sobie wynajeli hale na godzinke i jaki meczyk rozegrali? taki maly trening by sie przydal:)
[right][snapback]5842[/snapback][/right]

NO COMENT unsure.gif blink.gif
macieKKS
[...] juby jestes dla mnie prze [...] i to wielkim.... potrafisz tylko krytykowac i to mnie najwiecej... dziwny jestes...[...] moze i pisze zle ale [...] chyba moge co nie?

EDIT Boba: Może i możesz ale nie tak wulgarnie wink.gif
JuBy
QUOTE(macieKKS @ Dec 6 2005, 10:35 PM)
[...] juby jestes dla mnie prze [...] i to wielkim.... potrafisz tylko krytykowac i to mnie najwiecej...  dziwny jestes...[...] moze i pisze zle ale [...] chyba moge co nie?
EDIT Boba: Może i możesz ale nie tak wulgarnie  wink.gif
[right][snapback]5887[/snapback][/right]

A więc:
1. Masz szczęscie ,że nie widziałem calego postu , przed zmiana przez Bobe.
2. Napisałem tak , ponieważ moim zdaniem ten pomysł jest nie na miejscu.
3. Jeśli masz coś do mnie to powiedz mi to jak mnie widzisz na mieście , albo na gg a nie wypisujesz takie rzeczy tu na forum.
4.Tak apropo nie tylko ja mam do Ciebie jakies ale ze wpisujesz sie tam gdzie niepowinienies.
5. Wykasować 3 ostatnie posty ...
6. [B][COLOR=blue]JA CIE PUBLICZNIE NIE OBRAŻAM !!!
7. Dziekuje za wysłuchanie cool.gif
All_Bundy
Pomysl Macka calkiem w porzadku, Juby jesli nie chcesz grac to nie nikt cie nie zmusza!! takie moje zdanie. Jesli rzeczywiscie znajdą sie chetni to nie widze przeszkód w rozegraniu na hali jakiegos meczyku.

POZDRAWIAM
KrzysiekGitara
Ja napewno bylbym chętny smile.gif tylko jak niedawno pytalem goscia na starej hali to mowi ze caly czas zajeta a nowa chala podobno droga strasznie :/ ale wiem ze w jedliczu sobie prawie co tydzien wynajmują hale. To może tam bysmy pojechali kto bylby chetny i by mu sie chcialo tam jechac. Taki moj pomysl. smile.gif pozdro
MISZO33
Chcialbym zalozyc ten temat, poniewaz Krosno coraz częsciej gości naszą reprezentację futsalową. Co myślicie o tych meczach, i jaki stosunek macie do organizacji tych spotkań???
(Temat wydaje mis sie warty poruszenia ze względu na atmosferę jaką staramy sięstworzyć na każdym z tych meczy, oraz ze nasi kopacze nie przegrali jeszcze u nas)

Ps. tu prosba do moderatorów, jeżeli temat się nie przyjmie to proszę o usunięcie go.

Pozdro.
JK_
organizowanie takich imprez to strzał w 10. Futsal to te piłka heh , nie to co koszykówka bo tez były jakies mecze reprezentacji. Tak więc dla kibiców Karpat to dobra impreza do spotkania sie i pokibicowania. A po tym co się działo na meczu z Ukrainą to chyba nie raz jeszcze będzie okazja poogladac futsalowców.
jedyne czego mozna sobie zyczyc to wiecej flag, wiecej barw, wiecej dopingu ze strony wszystkich kibiców nie tylko tych z "młyna"
bart_kks
trzeba podchodzic do tego spokojnie!!! z meczu na mecz jest coraz lepiej i nawet kopacze z orzelkiem na piersi mowia to samo! na meczu z Francja bylo Nas malo a jednak potrafilismy stworzyc bardzo fajna atmosfere, na nastepnym meczu z Angla wygladalo to juz duzo lepiej, ale to co bylo na meczu z ukraina to cos fantastycznego!!! Nie jedna ekipa potwierdzila to ze bylo bardzo fajnie!!! mysle ze z meczu na mecz bedzie jeszcze lepiej wiec kolejne mecze moga byc tylko lepsze w Naszym wykonaniu od poprzednich !!!
McG.Ruslan
mi się nie podoba !!!
M_GZK
CYTAT(Paparazi @ Feb 17 2007, 10:27 AM) [snapback]16610[/snapback]
mi się nie podoba !!!

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? :> Co Ci się nie podoba i czemu?
McG.Ruslan
Co takiego fajnego ,nie ma zadym to że cała hala spiewa dobre dla ultrasów .wystarczy czy dalej sie tobie spowiadac ?
Fler
Według mnie jest to dobry pomysł poniewaz reprezentacja naszego kraju w piłce na trawie nie zawita do Krosna wiec fajne jest chociaz to ze w Futsalu graja u nas w Krosnie atmosfera jest bardzo fajna na hali i za darmo jest wiec powinni wiecej organizowac takich meczyków wink.gif
McG.Ruslan
Lepiej żeby ta cała wiara przeniosła sie na Ulice Legionów i tam dopingowała i zasiliła konto Karpat Krosno,to jest priorytet ,odpusciłbym całkiem te halowe mecze Reprezentacji,jak sądzicie?
..::ROMAN::..
zgodze sie z tym aby wszyscy poszli na legionow i tam wspierali KARPATY .... wink.gif ale kazdy wie jakie sa realia na 5 lige kazdy machnie reka i powie co to za liga a tu przynajmiej jest co ogladac .... Szacunek dla tych co sa na dobre i na zle ze swa druzyna
McG.Ruslan
Zawsze zapominam ze się chodzi oglądać mecz ,a nie na zadyme specjalnie tongue.gif
..::ROMAN::..
dokladnie wink.gif wiadomo ze na meczach typu Mielec Sanok i predewszystkim DERBY bedzie grono nawet liczniejsze niz na wszystkich dotychczasowych meczach futsalowych razem wzietych wink.gif ale to chyba nie w tym zecz ... wink.gif wink.gif
McG.Ruslan
Niech wróci 4 liga i zostanie już nie myśle wyżej ,czemu cały czas pod górke !Napewno będzie więcej kibiców itd.
MISZO33
Zgadza sie ze lepiej by bylo jakby ta cala wiara sie na Leginów przeniosła, ale popatrzcie na to z innej strony, reprezentacja to jest reprezentacja i trzeba takze ja wspierać. to moje skromne zdanie na ten temat.

"Na zawsze wierni i oddani Krośnieńscy fani"

pozdro!!!
mateusz
Wiadomo kiedy i gdzie

W poprzednim Sportowym Podkarpaciu pisaliśmy o międzypaństwowym turnieju futsalowym w Krośnie.Obecnie już wiemy kiedy,kto z kim i gdzie zagrają poszczególne zespoły. Otóż Międzynarodywy Turniej Futsalowy 4. Państw już po raz drugi odbędzie się w Krośnie i w Rzeszowie. Trwać będzie od 8 do 11 stycznia 2008 roku. Tym razem zagrają w nim: Polska, Słowenia, Turcja, i Cypr. Turniej zainaugurują mecze w Rzeszowie pomiędzy Słowenią a Cyprem i Polską a Turcją. Następnie zespoły przeniosą się do Krosna, gdzie Słowenia zmierzy się z Cyprem, a Polska zagra z Turcją.Wreszcie w finałowym rozdaniu, decydującym najprawdopodobniej o kolejności lokat, 11 stycznia w Rzeszowie Turcja będzie rywalizować z Cyprem,a Polska ze Słowenią.

Rzeszowsko-krośnieński turniej ma być generalna próbą naszej narodowej reprezentacji przed pierwszym etapem eliminacji do przyszłorocznych mistrzostw świata. Pod koniec lutego 2008 w Budapeszcie Polska będzie rywalizować o pierwsze miejsce, objęte awansem do kolejnych etapów eliminacji, z Anglią, Macedonią oraz Węgrami.

Być może podczas Turnieju 4. Państw w składzie polskiej drużyny ujrzymy przedstawiciela Podkarpacia. Krzysztof Szymański - na codzień gracz drugoligowej EC Rzeszów został powołany przez trenera Leszka Latacza na listopadowe, wyjazdowe spotkanie kontrolne z Mołdawią.Przypomnijmy, że Szymański w czerwcu był już testowany w meczach przeciwko Serbom.

[źródło: "Podkarpacie"]
I_KKS
no to miodzio. W zimie piłeczka i swietna atmosfera. Juz sie nie moge doczekac!@
Kirath
Z jakiej to okazji sa meczyki mlodziezowki w futsalu w przyszlym tygodniu ?
Jakies eliminiacje, turniej towarzyski... ?
mateusz
Eliminacje do mistrzostw Europy wink.gif
MISZO33
Jakie wyniki naszej reprezentacji w eliminacjach ME ??
Kirath
Z Litwa zwyciestwo 7-3, ale mecz cienizna prawde mowiac.
Dzisiaj o 19:30 z Rumunia, a w piatek o tej samej godzinie z Ukraina.
Wito
Polska - Rumunia 4:2

Mecz był ciekawy ale z Ukrainą powinien być lepszy.
zolwik
CYTAT(Wito @ Apr 9 2008, 21:41) [snapback]30459[/snapback]
Polska - Rumunia 4:2

Mecz był ciekawy ale z Ukrainą powinien być lepszy.

I będzie bracie. Bo tym razem my podopingujemy Biało-czerwonych wink.gif MOBILIZACJA na piątek Polska-Ukraina(19:30) ~18:30 na sektorze za bramką.
Guma
Nie wiecie kiedy bedzię następny mecz Reprezentacji Seniorów u nas ?
Mati
http://www.krosmedia.pl/sport/?id=1342
Guma
Nie wiecie kiedy jakiś mecz seniorów w krośnie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.