Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siatkówka - Karpaty Krosno
Karpaty Krosno > Inne > Sport
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
I_KKS
No spoko. A możesz jeszcze napisaćkiedy pierwszy mecz ?
I czy siatka ma jakiś sponsorów ?
..::ROMAN::..
no a milo by bylo podopingowac KARPATY w siatke biggrin.gif
JuBy
QUOTE(I_gzk)
No spoko. A możesz jeszcze napisaćkiedy pierwszy mecz ?  
I czy siatka ma jakiś sponsorów ?

Masz napisane wyzej ze 1 mecz jest z Cukrownikiem Lublin 8 Pazdziernika czyli juz zaniedlugo pierwszy meczyk biggrin.gif
A co do sponsorow to niebede sie wypowiadal na ten temat .... 8)
JuBy
Inauguracja sezonu 8 pazdziernika o godzinie 18,30 na starej hali :oops:
Benek
QUOTE(JuBy)
Inauguracja sezonu 8 pazdziernika o godzinie 18,30 na starej hali   :oops:

Nie no to jest chyba parodia. Ciekawe co w tym czasie będzie na nowej hali ... wystawa psów ?? ... :roll: :?
JuBy
QUOTE(Benek)
QUOTE(JuBy)
Inauguracja sezonu 8 pazdziernika o godzinie 18,30 na starej hali   :oops:

Nie no to jest chyba parodia. Ciekawe co w tym czasie będzie na nowej hali ... wystawa psów ?? ... :roll: :?

Jakies targi ... :roll:
bedzie jakas zbioreczka ??
I_KKS
Cukrownik to chyba jeden z faworytów ligi. My jako beniaminek będziemy chcieli dobrze się zaprezentować w pierwszym meczu i to przed własną widownią. Będzie dobre widowisko ! Stawiam 3:2 dla Karpaciarzy !!!
JK_
zapowiada się ciekawy meczyk chyba wpadne poogladac. dawno juz nie widziałem siatki na żywo biggrin.gif
M.M
Bilety jakies sa? czy nie?
JuBy
QUOTE(M.M @ Oct 8 2005, 01:25 PM)
Bilety jakies sa? czy nie?
[right][snapback]4758[/snapback][/right]

Tak .... szkolny 4zl a normalny 7zl
Jeszcze 3 godziny ... smile.gif smile.gif
bosman89
I wygrały krośnieńskie Karpaty 3:1 (22,16,17,20)
Bardzo dobrze dla zespołu zrobiło wejscie Michała Dzierwy, swietnie dzisiaj grał Michal, zreszta jak cała druzyna. Wielie brawa, oby tak dalej!
I_KKS
w Dzienniku Polskim trener K.Frączek mówił że siatkarze nie chcieli grać na starej hali bo są przyzwyczajeni do wymiarów nowej, ale po tym meczu zmienili zdanie bo takiej atmosfery jak była na Legionów nie ma nigdzie w Polsce !! smile.gif smile.gif smile.gif
Leniu
Kadra:
Piotr Babiarz, Rafał Gosik, Jakub Heimroth, Tomasz Michałowski, Radosław Godek, Łukasz Dłubek, Michał Dzierwa, Paweł Kazanecki, Sebastian Galas, Wojciech Jórasz, Andrzej Jaszczuk, Tomasz Płaski, Tomasz Soja

Trener: Krzysztof Frączek

Terminarz:

08.10.05 Cukrownik Lublin (d) rew. 3.12.05
15.10.05 Błękitni Ropczyce (w) rew. 10.12.05
22.10.05 Rafako Racibórz (d) rew. 17.12.05
05.11.05 MKS Andrychów (w) rew. 07.01.06
12.11.05 Okocimski Brzesko (d) rew. 14.01.06
19.11.05 Orkan Nisko (d) rew. 21.01.06
26.11.05 MOS Będzin (w) rew. 28.01.06
Boba
Dzis na adres mailowy redakcji dostałem maila skierowanego do kibiców Karpat:

"Szanowny Kolego!. Jako jednego z twórców tej strony pozwolę sobie na Twoje ręce podziekować Kibicom Karpat Krosno za doskonały doping jak równiez zachowanie się na sobotnim meczu siatkówki AZS Karpaty Krosno. Jestem przekonany, że właśnie Wy kibice Karpat Krosno w znacznej mierze przyczyniliście sie do wygranej naszego zespołu poprzez doskonale zorganizowany doping. Ja jako Szef zabezpieczenia nie mogę pominąć Waszego zachowania, które według mojej oceny było wszechmiar pokazowo wzorowe . Pomimo obiegowej nie zawsze uczciwej wobec Was oceny postanowiłem podziekować za taką postawę z porośbą o jak najczęstsze prezentowanie jej.
Jednocześnie zapraszam do dalszej współpracy w tym zakresie, gdyż sądzę, iz Wy równiez jesteście zainteresowani bezpieczeństwem w trakcie meczów siatkówki, która jest sportem \"czystym\" nie kontaktowym.
Z poważaniem.
Dyrektor Przedstawicielstwa Krosno P.W. Karabela Sp. z o.o. Tarnobrzeg. Ryszard Chromiak"
furiosi
No to niezle juz dawno nie widziałem takiego stosunku do klubu kibica.
JuBy
Jutro kolejny mecz naszych siatkarzy tym razem w Ropczycach . Błekitni pierwszy swoj meczy wygrali na wyjezdzie z Okocimskim Brzesko 3-2 ... wiec powinno byc ciekawie smile.gif
Boba
Błękitni Ropczyce - Karpaty Krosno 1-3 !!!
grzesiek_gt
jak nic złego sie nie stanie to w tym sezonie są ogromne szanse na awans
Benek
Bo lider jest nasz ... biggrin.gif

P.S. Pozdro dla obecnych.
JuBy
Tak apropo KARPATY wygraly 3-1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
RoBsOn
gratulacje!! KKS szkoda ze nie moglem jechac dry.gif Krosno Liderem!!??biggrin.gif:D zeby tak jeszcze w pilce bylo to super:D
JuBy
Nie jest chyba Vice liderem bo Bedzin takze wygral ...
no ale jak tak dalej bedziesz szlo to sa ogromne szanase na awans smile.gif chociaz to dopiero 2 mecz wygrany badzmy dobraj mysli smile.gifsmile.gif
_K_O_N_R_A_D_
no to w piatek wszyscy o 18 na nowej hali biggrin.gif biggrin.gif
lider jest nasz, bo lider sie nam nalezy biggrin.gif biggrin.gif
igorek1231
Nie ma zmiłuj !! Wszyscy maja byc na nowej hali !! ale tam jest ch***wy doping bo są te zbieracze eha .... :/ ale jak bedzie na duzo to moze to nawet calkiem niezle smile.gif wygladac:) biggrin.gif smile.gif
JuBy
Nasi siatkarze wygrali kolejny mecz. Tym razem z Rafako Racibórz 3-1 (28-26 , 21-25 , 25-22 . 25-23 )
Benek
Bo lider jest nasz ... smile.gif
Leniu
... i pierwsza liga też!!! biggrin.gif
Fler
Jesli tak bede nadal grac to bedzie 1 Liga biggrin.gif
mon3ll
Witam!
Zapraszamy na nową stronę KKS KARPAT KROSNO.

Strona: karpaty.xt.pl
Forum: forum.karpaty.xt.pl

mon3ll

JuBy
Coś mi ta stronka niechce działać ... dry.gif
I_KKS
widac ze Będzin jest mocny. 3 mecze i 3 raz 3-0.
nastepny mecz w Andrychowie z MKS (3 w tabeli)

spoko ze powstaje stronka o siatce tylko mi tez nie działa narazie mad.gif
bosman89
A mi działa i stronka i forum. Naprawde fajnie ze sie ktos tym zajął. Nasza druzyna zasługuje na wlasna strone internetowa. Ogolnie stronka jeszcze wymaga pracy ale mi sie podoba. biggrin.gif
JuBy
Karpaty Krosno - Okocimski Brzesko 3-1 (25-21 , 18-25 , 25-15 , 28-26)
JuBy
W sobote kolejny mecz , tym razem z Orkanem Nisko o 18 na nowej hali !!!
JuBy
Karpaty Krosno - Orkan Nisko 3-0 (25-20 , 25-22 , 25-18)
Boba
Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja co do awansu ? Ile zespołów i czy jakieś baraże ? bo jak narazie wszystko wskazuje ze będziemy w pierwszej dwójce !!
Oby tak dalej chłopaki !!!

1 MKS MOS Będzin 16 17:4
2 Karpaty Krosno 16 17:7
3 KS AZS Rafako Racibórz 10 14:11
4 MKS Andrychów 10 13:13
5 KS Błękitni Ropczyce 9 12:11
6 ZKS Cukrownik Lublin 5 8:14
7 Okocimski Brzesko 4 9:17
8 Orkan Nisko 2 4:17
_K_O_N_R_A_D_
z tego co słyszłałem to pierwsz druzyna wchodzi , a druga w barazach , ale nie wiem jak te baraze wygladaja smile.gif
JuBy
4 najlepsze druzyny po rundzie zasadniczej(meczu u siebie i rewanz) gra baraze i pozniej najlepsza awansuje do 1B i pozniej juz niema chyba zadnaych barazy...
Michoł
Moze ktos wie czy nasi siatkarze i zarzad chca awansowac?Jak tak to spoko bo szanse sa naprawde duze!! smile.gif
Boba
porazka z lublinem i juz grupa poscigowa blisko sad.gif

Bedzin poza zasiegiem, o drugie miejsce powalczymy z Raciborzem i Ropczycami.

Za tydzien bardzo wazny mecz wlasnie z Ropczycami.
Fler
Za tydzien z Ropyczami musimy wygrac i nie wazne jak ale musi byc zwyciestwo a mecz napewno nie bedzie zaliczał sie do łatwych smile.gif
macieKKS
ciekawe,czy teraz ropczyce zawitaja do krosna:> ale mozna by sie zorganizowac w troszke lepszej liczbie,bo na kazdym meczu jest stala liczba 40-50 osob...
M_Zawodzie
Mecz Karpaty-Błękitni Ropczyce w sobotę o godz.18:00.Wszyscy razem jedziemy ostro z dopingiem!!
JuBy
Rafako Racibórz - Karpaty Krosno 3:0 (25-15, 26-24, 25-23)
Nasi spadli po tym meczu na 4 pozycje w tabeli , mam nadzieje ze w nowym roku beda grali dobrze , tak jak na poczatku sezonu ...
macieKKS
troszke taki dziwny odwrot, 1 polowa rundy rewelacyja a 2 same porazki... musza sie wziac chlopcy do roboty:)
mon3ll
pomylka, nasi spadli na 5 pozycje poza 4 wink.gif
M_Zawodzie
Karpaty-MKS Andrychów sobota 7.01 godzina 17:00 hala przy ul.Bursaki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.