Temat na pewno wart założenie!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs filmik na podskoczenie ciśnienia! plus
http://i32.tinypic.com/53248x.jpg !!! JAAAZDAA!!!!
Ps. A tak z innej beczki to podobno ma być telebim na rynku? ile w tym prawdy?
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU POLSKA I NA DOBRE I NA ZŁE !!!
To dla wszystkich kibiców sukcesu i wielkich znawców i ekspertów którzy zaczęli już gadać, że po mistrzostwach !
Hehe Benek spokojnie, nikt nie mowi ze po mistrzostwach, szansa jescze jest trzeba "tylko" pokonac Chorwatow i Austrie co nie jest zadaniem niemozliwym do zrealizowania, mimo wszystko ze dobrze wczoraj sie zaprezentowalismy i kto wie jakby sie mecz ułożył gdyby Krzynowek strzelił w 1 minucie i Ebiemu uznano słuszną bramkę - nie bylo spalonego za ch*** a Niemcy pierwsza brame strzelili ze spalonego i tyle

Trzeba jakos sie pocieszyc hehe. Zeby nie bylo tak kolorowo to rozczarował mnie Krzynowek Zurawski i Dudka, obrona tez nie pewnie. Ale bedzie dobrze!!! Wygramy te dwa mecze i koniec.
DO BOJU POLSKO
Mamy jeszcze dwa mecze !! Bedzie dobrze:-)!!!! JAZZZZDA!!!!
Pasuje jednak zmienić nazwę tematu na Euro 2008 i rozmawiać tu i wszystkich meczach dzisiaj świetny meczyk się zapowiada mianowicie Włochy-Holandia

FORZA ITALIA
Ja tam jestem za Holendrami, nie lubie tych rozdartych aroganckich makaroniarzy:D Jak myslicie kto wygra te mistrzostwa?? Oby nie Niemcy wrrr
Pawel_kks3
Jun 9 2008, 16:51
Moim zdaniem w meczu z Niemcami najlepiej zagrał Roger... W sumie wszyscy starali się coś grać ale jednak on
Domi-Zawodzie
Jun 9 2008, 17:23
wie ktoś czy będzie telebim na te dwa najbliższe mecze??
No i mamy pierwszą większą niespodziankę Rumunia odbiera żabojadom punkty remisując zero do zera

Teraz czas na spektakl i mecz Włochy-Holandia.. Turniej wygrają oczywiście Włosi
Ja tam stawaim na Portugalie;-)
Proponuje zmienić nazwę tematu na ogólnie o EURO 2008!
Dzisiaj kolejne mecze, Francja bezbramkowo i bez rewelacji z Rumunią, która może się okazać czarnym koniem tych mistrzostw, czekamy na jeden z ciekawszych meczy Włochy - Holandia, stawiam na makaroniarzy.
igorek1231
Jun 9 2008, 20:17
Noi Holandia 2-0 Włochy ... Co prawda pierwszy gol strzelony ze spalonego ale w drugim już nie można było sie niczego dopatrzyc
Jedno co się ciśnie na usta po tym meczu to Donadoni wypierda***
Holandia z taką grą wyrasta na faworyta Euro .... a Włochy strasznie rozczarowały ehhhh
Żurawski jest kontuzjowany.. Moim zdaniem to wzmocnienie..
Kruger
Jun 10 2008, 12:24
dokladnie:D dawac pastowanego od pierwszej minuty to zakreci Fritzlami:D
Zauważyliście, że wczoraj w studiu "ekspertów" Euro w Polsacie Wojtek Kowalczyk wyglądał jak po całonocnej libacji okraszonej MEGA klinem z samego rana??
Hehhe, może mieli jakaś impreze

. Co to meczu Holandia-Włochy to bardzo się cieszę, że Holendrzy pojechali Włochów. A w tyle co skończonym meczu Hiszpanie zagrali bardzo łady mecz aczkolwiek Rosjanie pokazali pazur w ostatnich minutach, chodź stracili bramkę w doliczonym czasie gry. Ciekawe jak będzie w Grecja - Szwecja.
Kruger
Jun 10 2008, 19:02
Piekny mecz Hiszpanow, zakrecili nimi niesamowicie:D Zobaczymy co zrobia Mistrzowie Europy...
Ehhh szkoda ze nie ma Anglii:-(
R_1928
Jun 11 2008, 12:41
CYTAT
Zobaczymy co zrobia Mistrzowie Europy...
2:0 dla Szwecji, ciekaw jestem jak im pójdzie z Rosją.
<'> Adam Ledwoń (1974 - 2008)
Smutna wiadomość z Austrii.
Można by powiedzieć, że również szokująca. Niech dziś nasi wygrają dla ADAMA !
POLSKA !! BIAŁO - CZERWONI !!
Skandal - to słowo obrazuje cały dzisiejszy mecz.
1 połowa w wykonaniu naszych kopaczy to jedna wielka tragedia, to co robił Boruc to coś niesamowitego uratował nas co najmniej 4 razy w sytuacjach 100 procentowych, ale nic szczęscie sprzyja lepszym wiec nie pamietajmy co bylo na poczatku, druga połowa to już lepsza gra naszych- choc dalej bylo widac ze Austriacy są od nas szybsi, to jakoś gra się kleiła i można było coś strzelić. Niestety sędzia nie pozwolił nam wygrać gwiżdząc nie wiadomo za co rzut karny. Niestety nasz czas na Euro dopiegł końca yhhh
ahh ten Leo narwany poleciał do sędziego

ale nie dziwie mu sie. Odebrane zwycięstwo w ostatnich minutach.
WSZYSCY SEDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE i to chyba tyle na temat tego meczu.
Howard Webb - sierżant z Sheffield
Urodzony 14 lipca 1971 roku. Angielski sędzia piłkarski, sędziujący mecze Premier League. Od 2005 roku sędzia piłkarski FIFA. Z zawodu sierżant z Sheffield. Mam nadzieje ze niebawem umrze. Takiego kurestwa nie zniosę.
W koszykówce się nie gwiżdże takich fauli!!! Gdyby za takie pociągnięcia gwizdać karne to by było po 10 w każdym meczu.. Nawiązując do tej sytuacji, pamięta ktoś mecz Holandia-Włochy na Euro 2000? Tam sędzia Merk podyktował prawie identycznego karnego dla Holandii.. Oni też byli gospodarzem..
Chociaż nie oszukujmy się z drugiej strony.. Z taką grą wyjście z grupy kogoś innego niż Chorwacja i Niemcy byłoby mega sensacją..
Roni_KKS
Jun 12 2008, 22:26
[post="Bez Komentarza:(((("]http://img122.imageshack.us/img122/3205/sfnmott28copyhe4.jpg[/post]
Rzut karny z kapelusza, ale Polacy NIE ZAŁSUŻYLI na zwycięstwo w tym meczu. Pierwsze 30 minut to skandal! To co nasi "grali" to kpina z ludzi. Austriacy nas wozili jakbysmy grali z Brazylią. Nasza bramka dosc szczesliwa ze spalonego.
Pozniej gramy nieco lepiej, ale mozna powiedziec na rowni ze słabą Austrią. Trzeba sobie powiedzieć wprost, to że gramy na Euro to juz niespodzianka. Popatrzmy w jakich klubach grają nasi zawodnicy. W bardzo przeciętnych. Nasza liga jest słaba.
W drugiej połowie zamiast dobić rywala gramy jakaś padake i czekamy na ostatni gwizdek. Bronić to sie mozna z mocnym rywalem a słabego trzeba dobić. Wożą się przy narożnikach zamiast strzelać na bramkę. Ehhh szkoda gadać.
Żal tylko Boruca bo zagrał kaitalnie w bramce.
Kirath
Jun 13 2008, 00:08
Boba ale co z tego ?
Nasze grajki nie od dzis graja w slabych klubach, a zalapali sie z rzedu 3x do mistrzostw, co jest wynikiem na prawde konkretnym, jakim moga pochwalic sie tylko topowe repry europy. To, ze grali slabo to inna sprawa, ale bezczelnie na oczach milionow widzow zostalismy OSZUKANI i OKRADZENI z punktow co jest praktycznie rownoznaczne z koncem naszej przygody na euro. A JA JAK DEBIL PRZED MECZEM SIE CIESZYLEM, ZE TO ANGOL BEDZIE SEDZIOWAL I "DA POGRAC". K******************************************aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Barosz
Jun 13 2008, 02:41
Jeba* sedziego i cala rodzinego jego, chu*j mu w dupe i widelec w oko ...
Kirath tak awansowaliśmy 3 razy z rzędu bo byliśmy w eliminacjach drużyną i zawodnicy byli w miare w dobrej formie, a jak ktos nie był to inny nadrabiał. A na mistrzostwach to nie wiem nogi im drętwieją czy co ? Nie jesteśmy drużyną na tym EURO tylko jakimś zlepkiem piłkarzy. Austriacy biegali dwa razy szybciej, a nasi sie patrzyli jakby jakis cyborgów zobaczyli.
A to ze karnego nie powinien gwizdnac to fakt - skandal i jeszcze raz skandal.
R_1928
Jun 13 2008, 12:56
Skandal.
Skandal !!
Płakać się chce, prawda na zwycięstwo nie zasłużyliśmy ale nie zasłużyliśmy też na to aby zostać w tym meczu okradzionym szkoda mi Artura Boruca bo to w tym momencie jedyny piłkarz które prezentuje w naszej kadrze poziom Europejski, reszty to bym nawet piłkarzami nie nazwał

sorki jeszcze Roger coś grał mimo że byłem przeciwny jego grze w reprezentacji to tak naprawde zagrał chyba najlepiej

a gdzie są nasze 'gwiazdy'? Krzynówek, Smolarek, Lewandowski?

Szkoda gadać! Nadzieja jak zawsze wynik jak zwykle
R_1928
Jun 13 2008, 14:55
Jak dla mnie to Jop i Lewandowski won z kadry. Ruszać się im nie chce
CYTAT(Rychu @ Jun 13 2008, 16:55) [snapback]33873[/snapback]
Jak dla mnie to
Jop i Lewandowski won z kadry. Ruszać się im nie chce

o tym panu to bym nie rozmawiał w kategoriach piłkarskich bo on nie zasługuje żeby go nazywać piłkarzem

WYRAŹNIE brakuje nam Błaszczykowskiego i Bronowickiego to były dwa motory napędowe i to one ciągnęły zespół jak nie szło.. No cóż z awansu nici bo chyba największy optymista już w niego nie wierzy. Może za 4 lata..
Holendrzy jadą równo z kolejnymi rywalami!
3-0 z Włochami
4-1 z Francją
!!!!!!!!!!!!!!
Teraz rozdają karty i jak odpuszczą Rumunii to z turniejem pożegnają się i Włosi i Francuzi! Bo i tak już 1 miejsce w grupie mają zagwarantowane.
Błaszczykowskiego wyraźnie brakuje to prawda ale Łobodziński i Krzynówek powinni pokazać wiecej. Po raz kolejny zawiodl Zurawski... Tylko Boruc i Roger zasługuja na to by dalej grac w koszulce z bialym orlem na piersi. Wszyscy krytykwali Rogera a teraz okazuje sie ze jest naszym najlepszym zawodnikiem z pola !!!!!!!
TYLKO ROGER I BORUC !!
Roger był krytykowany nie za grę ale za sposób w jaki się znalazł w reprezentacji. I chyba nie była to krytyka samego Rogera tylko wogóle tego pomysłu z naturalizowaniem obcokrajowców. Chyba zgodnie z prawem to on nawet nie powinien sie załapac na nasze obywatelstwo bo jakby był przecietnym brazylijczykiem np. uczacym sambe

to by nie spełniał wymogów, no ale Leo go chciał to pzpn do prezydenta i expresowo obywatelstwo przyznane.
Ja jestem przeciwny takim praktykom. Reprezentacja POLSKI to reprezentacja POLSKI kluby sobie może zmieniać ile chce a NARODOWOŚĆ jest tylko jedna.
Panowie no to mamy chyba mecz mistrzostw. Czechy-Turcja 2:3 genialne widowisko, kto nie oglądał niech żałuje!
grzesiek_gt
Jun 16 2008, 02:04
Na poprzednich mistrzostwach Czesi mieli identyczny mecz z Holandią w cwiercfinale tylko że to Czesi najpierw przegrywali 2:0 a potem strzelili 3 bramki. A co do samego meczu to gra nie była wcale taka rewelacyjna ale emocje w końcówce niesamowite
Dokładnie !, ostatnie 15 minut a zwłaszcza ostatnie 5 !. Jest co pokazywać wnukom heheh. Oby dziś było też dobrze ...
Niektórym to chyba brakuje ambicji w tej kadrze
Co tu dużo mówić, wyszło jak zawsze heh 3 mecze i do domu. Dzisiaj sie chlopaki skompromitowali przegrywajac z Chorwacją "B", jedyny gracz ktory zasluguje na slowa uznania to Boruc reszta dramat. W moim odczuciu byliśmy najsłabszą drużyna w całym turnieju.
pa1234
Jun 16 2008, 22:18
Dramat panowie po prostu dramat. Artur Boruc to w tym momencie jedyna osoba w naszej kadrze która prezentuje 'international level' nie najgorzej zagrał też po wejściu Smolarek.. Co do reszty to po prostu szkoda słów. Jedyny + to, to zdjęcie wyżej.
Kirath
Jun 17 2008, 00:26
CYTAT(jerry @ Jun 16 2008, 23:48) [snapback]34010[/snapback]
W moim odczuciu byliśmy najsłabszą drużyna w całym turnieju.
Grecja gra gorzej

Ale tak prawde mowiac.. zenada. Czas niektorych "starych" kadrowiczow sie skonczyl, bo ilez mozna sluchac, ze na "najwazniejszy turniej w zyciu" Krzynowek, Bak, Zurawski (przykladowo) nie sa przygotowani ? Inna sprawa, ze to jak na moj gust to jest cos tu nie tak.. podobno sciagnieto tego Lindermana, zeby chlopaki byli wlasnie w optymalnej formie.. to nalezy pozostawic bez komentarza. EURO niewypal jakich malo, 1 bramka strzelona przez brazylijczyka, gra przyprawiajaca o mdlosci. Jak na moj gust, to trzeba szykowac nowa karde.. ale na EURO 2012, nawet kosztem MŚ 2010, te grajki juz niczego nie osiagna, nie ta mentalnosc, nie to przygotowanie, moze ci mlodsi beda miec wiecej werwy... oby.
Ale w gruncie rzeczy nie zmienia sie nic, bo CZY WYGRYWASZ, CZY NIEEE...
.. ale zal pozostaje.
Do el. MŚ 2010, bo dla mnie EURO 2k8 dzisiaj sie skonczylo.
wicek9977
Jun 17 2008, 12:25
Leo to świetny trener który nas do tych EURO doprowadzil.ale pare bledow popelnil.Zapomnial wziasc ze soba NAPASTNIKÓW.Żurawski to już nie to co 3-4 lata temu.Saganowski ma 30 lat na karku

.A tacy zaawodnicy jak Paweł Brożek czy bardzo szybki Adrian Sikora gdzie?Zostali w Polsce.I się jeszcze długo bd zastanawiał..Dlaczego Jeleń nie 'pasuje do stylu gry naszego trenera'.I jeszcze jeden błąd.Przygotowanie motoryczne do turnieju.
Według mnie Leo powinien juz po zapewnionym awansie na Euro probowac z takim składem:
Boruc .1
Wasilewski.2 Bąk.3 Żewłakow.4 ?.5
Majewski.6 Lewandowski.7
Smolarek.8 Roger.9
Sikora.10
Żurawski.11
1.Boruc to jeden z Najlepszych bramkarzy świata więc On to jest sprawa prosta.
2.Wasyl też dosyć pewny punkt drużyny,czasami głupie faule.
3.Bąk szkoda że już powoli kończy karierę bo nie widze takich obrońców mlodycj w Polsce jak On.
4.Zewłakow z Bąkiem tworzyli świetńa parę środkowych obrońców,ale się panowie starzeją

5.Na tej pozycji brakuje w Polsce zawodników.Może Wawrzyniak.Golański chyba nie widzieliśmy co zrobił w meczu z Niemcami.
6.Majewski jeden z talentów Polskiej Piłki .Świetne prostopadłe podania.Że by sie przekonac wystarczy jeden mecz Groclinu.
7.Lewandowski krytykowany.Nie wiem dlaczego...

Jeśli chodzi o karnego to była zwykła walka o pozycję.
8.Smolarek niby zaskoczył swoją dyspozycją ale dał bardzo dobrą zmiane z Chorwacją i to co robił w eliminacjach..
9.Roger.Możemy podziękować Loe ze starał sie o niego do końca.
10.Sikora.Jest jednym z najszybszych piłkarzy w Ekstraklasie,a w pierwszy mskładzie takich zawodników brakuje.
11.Żurawski kolejny raz zawiódł.ale drużyna go potrzebuje.
Gra naszych na Euro była fatalna ale przy lepszym szczęściu moglismy wyjsc z grupy.
Mecz z Niemcami.pierwsza bramka nie prawidłowa.Smolarek strzelił poprawnie.
Austaria sędzia Webb.
Chorwacja sędzia bez zastrzeżeń.
Pozdro:D
Kruger
Jun 17 2008, 12:32
A co sadzicie o poziomie Polskich fanow na tym turnieju?? Z mojej perspektywy(ogladalem w tv) to rowniez bardzo slabo wypadlismy, pelno wasatych dziadow w kapeluszach z trabami w rekach ehhhhhhhhh..... Chorwaci konkretnie sie wczoraj pokazali!!!!
voltii
Jun 17 2008, 18:26
ma ktos foty flagi KROSNO, co pojawila sie wczoraj na meczu ? O ile mnie wzrok nie mylił to była to KROSNO FURIOSI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.