ITALIA JEST DALEJ! Bardzo ładny mecz z Francją! Dużo dramaturgi ale teraz to już jest nie ważne, teraz czas na Włochy-Hiszpania w ćwierć-finale WOJNA KUR**!!!
grzesiek_gt
Jun 17 2008, 22:09
Jaka zanowu wojna? Hiszpania ich zmiecie jak wcześniej zrobiła to Holandia
CYTAT(grzesiek_gt @ Jun 18 2008, 00:09) [snapback]34046[/snapback]
Jaka zanowu wojna? Hiszpania ich zmiecie jak wcześniej zrobiła to Holandia

Włosi to jest drużyna turniejowa i rozgrywa się z meczu na mecz co pokazuje chyba wyraźnie to.. (patrz niżej)
Holandia-Włochy 3:0
Rumunia-Włochy 1:1
Francja-Włochy 0:2
coś w tym chyba jest?

jakiś progres jest i zawsze był. Włosi zawsze początki mieli trudne ale później zawsze coś osiągali patrz MŚ 06

Patrząc obiektywnie w tym turnieju póki co Holandia i Hiszpania grają najlepszy futbol no ale to nie zawsze pomaga.
grzesiek_gt
Jun 18 2008, 12:48
No pewnie że progres jest bo przeciez Włosi grali z coraz słabszymi przeciwnikami

a pozatym prawie cały mecz z Francja w przewadze 1 zawodnika
CYTAT(grzesiek_gt @ Jun 18 2008, 14:48) [snapback]34069[/snapback]
No pewnie że progres jest bo przeciez Włosi grali z coraz słabszymi przeciwnikami

a pozatym prawie cały mecz z Francja w przewadze 1 zawodnika

Coraz słabszymi?

Przed mistrzostwami byłem pewien że z grupy awansuje Francja i Holandia i jestem pewny, że Francja jest o klasę lepszym zespołem niż Rumuni no cóż tak to jest jak trener wybiera zawodników patrząc na to jak podpowiadają mu gwiazdy

No nic zobaczymy jak to będzie. FORZA ITALIA
grzesiek_gt
Jun 18 2008, 19:59
Ja przed mistrzostwami też wielu rzeczy bym nie przypuszczał, a jakby nie Polska i Grecja to Francja byłaby najgorszym zespołem na tym turnieju. Nie dośc że Domenech nie potrafił odpowiednio ustaiwc zespołu to jeszcze kilka konfliktów pomiędzy zawodnikami kompletnie rozbiło ten zespół. A Włosi mogli z Rumunami przegrac ale sprawiedliwości stało się za dośc i Buffon obronił karnego a wcześniej sędzia nie uznał prawidłowej bramki Toniego co świadczy o tym że z grupy awansowały dwie najlepsze drużyny
No i po pierwszej połowie meczu Rosja - Szwecja (1-0) to rosjanie sa w półfinale. Widać że są świetnie przygotowani do turnieju. Szybcy, waleczni, pozatym świetna technika. Bardzo podoba mi się ten boczny obrońca Żyrkov, techniką i wyglądem przypomina niegdyś bardzo dobrego piłkarza ZSRR Zavarowa. Dobrze prezentują się też Arshavin i Pavluczenko. Szewdi mogli strzelic gola ale są w tym meczu jak narazie zdecydowanie słabsi.
Rosja jak dla mnie na ten mecz to kondycyjnie i technicznie mistrzostwo przygotowani !! I w pełni zasłużyli na wygraną !
Rosja-Szwecja 2:0
Hiszpania-Grecja 2:1
Rosja fantastycznie zagrała. Szczerze mówiąc po porażce z Hiszpanią 1:4 myślałem że już jest dla nich po turnieju a tu proszę!

Arshavin i Semak najlepsi w Rosji.
grzesiek_gt
Jun 18 2008, 23:24
CYTAT(Mati @ Jun 18 2008, 22:42) [snapback]34096[/snapback]
Rosja fantastycznie zagrała. Szczerze mówiąc po porażce z Hiszpanią 1:4 myślałem że już jest dla nich po turnieju a tu proszę!

Arshavin i Semak najlepsi w Rosji.
To tylko świadczy o tym jak mocna jest Hiszpania, która rezerwowym składem ograła Greków 2:1 i ile znaczy dla Rosji Arshavin
To jak mocna musi być Holandia skoro rezerwą ograła mocniejszą od Grecji Rumunie.
Czas na ćwierćfinały a w nich:
WŁOCHY-Hiszpania
Holandia-Rosja
Portugalia-Niemcy
Chorwacja-Turcja
półfinał:
WŁOCHY-Holandia
Portugalia-Chorwacja
finał:
WŁOCHY-Portugalia
pogrubione oczywiście drużyny które zwyciężą dane mecze
już nie mogłem edytować a znalazłem dwie fotki naszej fany na meczu z Chorwatami:
http://i31.tinypic.com/ogaxhw.jpghttp://i29.tinypic.com/33adkwi.jpg
grzesiek_gt
Jun 19 2008, 13:51
CYTAT(Mati @ Jun 19 2008, 13:58) [snapback]34103[/snapback]
czas na ćwierćfinały a w nich:
WŁOCHY-Hiszpania
Holandia-Rosja
Portugalia-Niemcy
Chorwacja-Turcja
półfinał:
WŁOCHY-Holandia
Portugalia-Chorwacja
finał:
WŁOCHY-Portugalia
pogrubione oczywiście drużyny które zwyciężą dane mecze

a świstak siedzi i zawija
Cholerne Szwaby
zobaczyć pedaldo schodzącego z boiska ze łzami w oczach? BEZCENNE
grzesiek_gt
Jun 20 2008, 22:35
coś ci Mati te typy wogóle nie wchodzą
dzisiaj niesamowita końcówka dogrywki tym bardziej że postawiłem że Turcja awansuje do półfinału, no a w karnych Chorwaci pokazali jak się karnych nie strzela i strzelali bez wiary, chyba ta bramka na 1:1 odebrała im nadzieję że awansują do półfinału
No to mamy czarnego konia.. to co Turcja wyprawia to się w głowie nie mieści
Turcja drugi raz nokautuje w ostatnich sekundach. Po strzelonej bramce wyrównującej w 122 minucie wiedziałem że wygrają i karne.
Dziś Holandia - Rosja. Mam nadzieje że Ruscy sprawią sensacje
CYTAT(Gus @ Jun 21 2008, 09:25) [snapback]34161[/snapback]
Turcja drugi raz nokautuje w ostatnich sekundach. Po strzelonej bramce wyrównującej w 122 minucie wiedziałem że wygrają i karne.
Dziś Holandia - Rosja.
Mam nadzieje że Ruscy sprawią sensacje 
Mam nadzieję, że nie :].
A co do kebabów to mogą znaleźć się i w finale a kto wie czy go nie wygrają ... Jak widać piłka jest nie przewidywalna !
grzesiek_gt
Jun 21 2008, 22:18
No i Ruscy sprawili sensacje, ale szczerze mówiąc to sencacja chyba dletego że bukmacherzy nie dawali szans Rosji, bo patrząc na dzisiejszy mecz to Holandia pod żadnym względem nie zasłużyła na awans.
A Mati dalej pudłuje ze swoimi typami i mam nadzieje że jutro też nie trafi i Włosi nie przeszkodzą Hiszpanii w drodze po złoto
to samo miałem właśnie napisać, że do tej pory żaden typ mi się nie trafił.. Jedyne co mnie pociesza to to, że jeszcze żaden zwycięzca grupy nie awansował a Włosi byli 2
Ehhh no kto by sie spodziewał ze takie bede półfinały

A Ruski chodza jak rakieta
Żaden typ mi nie wszedł, tego jeszcze nie grali
grzesiek_gt
Jun 23 2008, 15:35
CYTAT(Fler @ Jun 23 2008, 10:11) [snapback]34205[/snapback]
Ehhh no kto by sie spodziewał ze takie bede półfinały

A Ruski chodza jak rakieta
No ja się tylko nie spodziewałem Rosji. Ale wszystko i tak wskazuje że mistzrem będzie Hiszpania
Niemcy w Finale
płakać się chce jak się widzi piękną gre Turcji i po ostatnim gwizdku radość hitlerowców
znowu glupim szwobom uda sie fuksem wygrac... ;/
Nic nie graja, jakby nie podolski to by przegrali...
klose to potrafi tylko wepchnac pilke do pustej bramki cienias....
Teras gdyz Hiszpanie zaszli do finału to pokaza jak sie gra w Piłke Niemcom wkoncu!!!
CYTAT(Fler @ Jun 27 2008, 19:27) [snapback]34400[/snapback]
Teras gdyz Hiszpanie zaszli do finału to pokaza jak sie gra w Piłke Niemcom wkoncu!!!
Mam taka nadzieje...Mam tez nadzieje ze strata z meczu z Rosja Davida Villi nie wplynie znaczaco na gre Hiszpanow a jego zmiennik podola postawionemu zadaniu...Ave Espanola de Fútbol
Kruger
Jun 29 2008, 22:10
I skonczyl sie turniej:-( Wieeeeeeelka Hiszpania:-) Niemcy nic nie pokazali:D
grzesiek_gt
Jun 29 2008, 22:31
CAMPEONES, REYES DE EUROPA, VIVA ESPANA... YA NO ES UN SUENO, SOMOS CAMPEONES DE EUROPA 44 ANOS DESPUÉS... VIVA ESPANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
R_1928
Jun 30 2008, 15:38
Oj, nie ma szczęścia ten Ballack...
CYTAT(Rychu @ Jun 30 2008, 15:38) [snapback]34440[/snapback]
Oj, nie ma szczęścia ten Ballack...

Klose też nie miał szczęścia przy paru starciach z Marcheną

Po wybiciu piłki przez Marchenę dostał "między nogi" i po spalonym został ładnie kopnięty
Ja nie mówię tylko o urazach w finałowym meczu, ale ogólnie o jego karierze z ostatnich lat. Same finały i praktycznie zawsze drugie miejsce.
Jak to mowia na niego :"Wiecznie drugi";))Oj ma pecha ma ale z drugiej strony dobrze mu tak:)
CYTAT
Oj ma pecha ma ale z drugiej strony dobrze mu tak:)
??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.