Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EURO 2008
Karpaty Krosno > Inne > Sport
Stron: 1, 2
Mati
ITALIA JEST DALEJ! Bardzo ładny mecz z Francją! Dużo dramaturgi ale teraz to już jest nie ważne, teraz czas na Włochy-Hiszpania w ćwierć-finale WOJNA KUR**!!! wink.gif cool.gif
grzesiek_gt
Jaka zanowu wojna? Hiszpania ich zmiecie jak wcześniej zrobiła to Holandia wink.gif
Mati
CYTAT(grzesiek_gt @ Jun 18 2008, 00:09) [snapback]34046[/snapback]
Jaka zanowu wojna? Hiszpania ich zmiecie jak wcześniej zrobiła to Holandia wink.gif

Włosi to jest drużyna turniejowa i rozgrywa się z meczu na mecz co pokazuje chyba wyraźnie to.. (patrz niżej)

Holandia-Włochy 3:0
Rumunia-Włochy 1:1
Francja-Włochy 0:2

coś w tym chyba jest? wink.gif jakiś progres jest i zawsze był. Włosi zawsze początki mieli trudne ale później zawsze coś osiągali patrz MŚ 06 wink.gif Patrząc obiektywnie w tym turnieju póki co Holandia i Hiszpania grają najlepszy futbol no ale to nie zawsze pomaga.
grzesiek_gt
No pewnie że progres jest bo przeciez Włosi grali z coraz słabszymi przeciwnikami tongue.gif a pozatym prawie cały mecz z Francja w przewadze 1 zawodnika wink.gif
Mati
CYTAT(grzesiek_gt @ Jun 18 2008, 14:48) [snapback]34069[/snapback]
No pewnie że progres jest bo przeciez Włosi grali z coraz słabszymi przeciwnikami tongue.gif a pozatym prawie cały mecz z Francja w przewadze 1 zawodnika wink.gif

Coraz słabszymi? blink.gif Przed mistrzostwami byłem pewien że z grupy awansuje Francja i Holandia i jestem pewny, że Francja jest o klasę lepszym zespołem niż Rumuni no cóż tak to jest jak trener wybiera zawodników patrząc na to jak podpowiadają mu gwiazdy wink.gif No nic zobaczymy jak to będzie. FORZA ITALIA cool.gif
grzesiek_gt
Ja przed mistrzostwami też wielu rzeczy bym nie przypuszczał, a jakby nie Polska i Grecja to Francja byłaby najgorszym zespołem na tym turnieju. Nie dośc że Domenech nie potrafił odpowiednio ustaiwc zespołu to jeszcze kilka konfliktów pomiędzy zawodnikami kompletnie rozbiło ten zespół. A Włosi mogli z Rumunami przegrac ale sprawiedliwości stało się za dośc i Buffon obronił karnego a wcześniej sędzia nie uznał prawidłowej bramki Toniego co świadczy o tym że z grupy awansowały dwie najlepsze drużyny wink.gif
Boba
No i po pierwszej połowie meczu Rosja - Szwecja (1-0) to rosjanie sa w półfinale. Widać że są świetnie przygotowani do turnieju. Szybcy, waleczni, pozatym świetna technika. Bardzo podoba mi się ten boczny obrońca Żyrkov, techniką i wyglądem przypomina niegdyś bardzo dobrego piłkarza ZSRR Zavarowa. Dobrze prezentują się też Arshavin i Pavluczenko. Szewdi mogli strzelic gola ale są w tym meczu jak narazie zdecydowanie słabsi.
Benek
Rosja jak dla mnie na ten mecz to kondycyjnie i technicznie mistrzostwo przygotowani !! I w pełni zasłużyli na wygraną !
Mati
Rosja-Szwecja 2:0

Hiszpania-Grecja 2:1

Rosja fantastycznie zagrała. Szczerze mówiąc po porażce z Hiszpanią 1:4 myślałem że już jest dla nich po turnieju a tu proszę! huh.gif Arshavin i Semak najlepsi w Rosji.
grzesiek_gt
CYTAT(Mati @ Jun 18 2008, 22:42) [snapback]34096[/snapback]
Rosja fantastycznie zagrała. Szczerze mówiąc po porażce z Hiszpanią 1:4 myślałem że już jest dla nich po turnieju a tu proszę! huh.gif Arshavin i Semak najlepsi w Rosji.

To tylko świadczy o tym jak mocna jest Hiszpania, która rezerwowym składem ograła Greków 2:1 i ile znaczy dla Rosji Arshavin
Mati
To jak mocna musi być Holandia skoro rezerwą ograła mocniejszą od Grecji Rumunie.

Czas na ćwierćfinały a w nich:

WŁOCHY-Hiszpania
Holandia-Rosja
Portugalia-Niemcy
Chorwacja-Turcja

półfinał:

WŁOCHY-Holandia
Portugalia-Chorwacja

finał:

WŁOCHY-Portugalia

pogrubione oczywiście drużyny które zwyciężą dane mecze wink.gif
Mati
już nie mogłem edytować a znalazłem dwie fotki naszej fany na meczu z Chorwatami:

http://i31.tinypic.com/ogaxhw.jpg

http://i29.tinypic.com/33adkwi.jpg
grzesiek_gt
CYTAT(Mati @ Jun 19 2008, 13:58) [snapback]34103[/snapback]
czas na ćwierćfinały a w nich:

WŁOCHY-Hiszpania
Holandia-Rosja
Portugalia-Niemcy
Chorwacja-Turcja

półfinał:

WŁOCHY-Holandia
Portugalia-Chorwacja

finał:

WŁOCHY-Portugalia
pogrubione oczywiście drużyny które zwyciężą dane mecze wink.gif

a świstak siedzi i zawija laugh.gif
Fler
Cholerne Szwaby mad.gif
Mati
zobaczyć pedaldo schodzącego z boiska ze łzami w oczach? BEZCENNE wink.gif
grzesiek_gt
coś ci Mati te typy wogóle nie wchodzą wink.gif

dzisiaj niesamowita końcówka dogrywki tym bardziej że postawiłem że Turcja awansuje do półfinału, no a w karnych Chorwaci pokazali jak się karnych nie strzela i strzelali bez wiary, chyba ta bramka na 1:1 odebrała im nadzieję że awansują do półfinału
Mati
No to mamy czarnego konia.. to co Turcja wyprawia to się w głowie nie mieści rolleyes.gif
Gus
Turcja drugi raz nokautuje w ostatnich sekundach. Po strzelonej bramce wyrównującej w 122 minucie wiedziałem że wygrają i karne.

Dziś Holandia - Rosja. Mam nadzieje że Ruscy sprawią sensacje smile.gif
Benek
CYTAT(Gus @ Jun 21 2008, 09:25) [snapback]34161[/snapback]
Turcja drugi raz nokautuje w ostatnich sekundach. Po strzelonej bramce wyrównującej w 122 minucie wiedziałem że wygrają i karne.

Dziś Holandia - Rosja. Mam nadzieje że Ruscy sprawią sensacje smile.gif

Mam nadzieję, że nie :].
A co do kebabów to mogą znaleźć się i w finale a kto wie czy go nie wygrają ... Jak widać piłka jest nie przewidywalna !
grzesiek_gt
No i Ruscy sprawili sensacje, ale szczerze mówiąc to sencacja chyba dletego że bukmacherzy nie dawali szans Rosji, bo patrząc na dzisiejszy mecz to Holandia pod żadnym względem nie zasłużyła na awans.

A Mati dalej pudłuje ze swoimi typami i mam nadzieje że jutro też nie trafi i Włosi nie przeszkodzą Hiszpanii w drodze po złoto
Mati
to samo miałem właśnie napisać, że do tej pory żaden typ mi się nie trafił.. Jedyne co mnie pociesza to to, że jeszcze żaden zwycięzca grupy nie awansował a Włosi byli 2 cool.gif
Fler
Ehhh no kto by sie spodziewał ze takie bede półfinały dry.gif A Ruski chodza jak rakieta
Mati
Żaden typ mi nie wszedł, tego jeszcze nie grali laugh.gif
grzesiek_gt
CYTAT(Fler @ Jun 23 2008, 10:11) [snapback]34205[/snapback]
Ehhh no kto by sie spodziewał ze takie bede półfinały dry.gif A Ruski chodza jak rakieta

No ja się tylko nie spodziewałem Rosji. Ale wszystko i tak wskazuje że mistzrem będzie Hiszpania
Fler
Niemcy w Finale dry.gif
Mati
płakać się chce jak się widzi piękną gre Turcji i po ostatnim gwizdku radość hitlerowców mad.gif
mania
znowu glupim szwobom uda sie fuksem wygrac... ;/
Nic nie graja, jakby nie podolski to by przegrali...
klose to potrafi tylko wepchnac pilke do pustej bramki cienias....
Fler
Teras gdyz Hiszpanie zaszli do finału to pokaza jak sie gra w Piłke Niemcom wkoncu!!!
winyl
CYTAT(Fler @ Jun 27 2008, 19:27) [snapback]34400[/snapback]
Teras gdyz Hiszpanie zaszli do finału to pokaza jak sie gra w Piłke Niemcom wkoncu!!!

Mam taka nadzieje...Mam tez nadzieje ze strata z meczu z Rosja Davida Villi nie wplynie znaczaco na gre Hiszpanow a jego zmiennik podola postawionemu zadaniu...Ave Espanola de Fútbol wink.gif laugh.gif
Kruger
I skonczyl sie turniej:-( Wieeeeeeelka Hiszpania:-) Niemcy nic nie pokazali:D
grzesiek_gt
CAMPEONES, REYES DE EUROPA, VIVA ESPANA... YA NO ES UN SUENO, SOMOS CAMPEONES DE EUROPA 44 ANOS DESPUÉS... VIVA ESPANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
R_1928
Oj, nie ma szczęścia ten Ballack... blink.gif laugh.gif
mysto
CYTAT(Rychu @ Jun 30 2008, 15:38) [snapback]34440[/snapback]
Oj, nie ma szczęścia ten Ballack... blink.gif laugh.gif

Klose też nie miał szczęścia przy paru starciach z Marcheną wink.gif Po wybiciu piłki przez Marchenę dostał "między nogi" i po spalonym został ładnie kopnięty laugh.gif
R_1928
Ja nie mówię tylko o urazach w finałowym meczu, ale ogólnie o jego karierze z ostatnich lat. Same finały i praktycznie zawsze drugie miejsce.
winyl
Jak to mowia na niego :"Wiecznie drugi";))Oj ma pecha ma ale z drugiej strony dobrze mu tak:)
R_1928
CYTAT
Oj ma pecha ma ale z drugiej strony dobrze mu tak:)

?? blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.