Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Footbal Manager
Karpaty Krosno > Inne > Hyde Park
I_KKS
Jak tam poczynacie sobie w nowej edycji FM?

Ja rozpocząłem podkarpacką ekipą - Stal Stalowa Wola w II lidze.

Narazie po 4 kolejkach - 2 remisy i 2 porażki. Spektakularnych transferów nie mam no może poza zatrrudnieniem Jakuba Koseckiego - syna Romka. Zreszta strzelił juz bramke.
Chciałem kupic Fundka i Raduljego ale nie udało sie tongue.gif
Fler
Ja jestem w trakcie drugiego sezonu Juve w pierwszym wygrałem Serie A jak skoncze sezon zapodam screeny i opisik jakis maly wink.gif
Fler
Skonczyłem drugi sezon ale nic w nim nie wygralem w Lidze Mistrzów po wyjsciu z grupy trafiłem na PSV i niestety odpadlem w frajerski sposob no coz trudno w Pucharze Włoch jakos mi sie nie wiedzie w tym Fm i tym razem nie było wyjatku w Cwiercfinale trafiłem na Atalante i przegrałem po karnych natomiast w lidze tylko 3 miejsce duet z Mediolanu w tym sezonie poza moim zasiegiem ,polecam Giovinco co ten chłopak wyprawia to mistrzostwo Swiata u mnie gral na ofensywnym pomocniku zdobyl 20 bramek i dosc duzo asyst.Najlepszym strzelcem zespolu w tym sezonie zostal David Trezeguet uzbieral on 28 bramek w tym sezonie.Teras czeka mnie okienko transferowe wink.gif

Tabela

Skład

Transfery Przed i w trakcie 2 sezonu
I_KKS
ja wrzuce jakies screeny po zakończeniu sezonu ale narazie tak szybko mi nie idzie heh. jestem gdzies po 13 kolejce - 2 zwyciestwa, 6 remisów i 5 porażek. Co ciekawe wiecej punktów zdobywam na wyjazdach. W tabeli jednak narazie dosc bezpieczne miejsce przed spadkiem i oby tak sie utrzymało. A w PP w 2 rundzie zlała mnie Cracovia okrutnie (1-6) po dwóch czerownych kartkach w pierwszej połowie dla mnie mad.gif
Fler
Skonczylem własnie trzeci sezon i jedynie udało mi sie w nim wygrac jedno trofeum a mianowicie Serie A.Tytul mistrzowski zapewniłem sobie na kolejke przed koncem wygrywajac na wyjezdzie z Piacezna ,a Milan ktory był drugi dostal u siebie tegie lanie w postaci 1-5 z Roma takze tytuł powedrowal do Turynu i w ostatniej kolejce moi piłkarze rozluznieni zremisowali u siebie 3-3 z Regina a po 17 minutach prowadzilem 3-0 blink.gif.W Pucharze Wlocha tak jak zwykle nie idzie tym razem odpadlem w 2 rundzie po karnych z nawet nie pamietam z kim ale z niezej notowana druzyna.W Lidze Mistrzow mialem grupe Maryslia,CSK, i Fenerbache zajałem 3 miejsce ze strata jednego punktu do drugiego w tabeli CSKA i niestety odpadlem juz w fazie grupowej ale za to miałem szanse na pokazanie sie w pucharze Uefa w tym ze pucharze zaszlem do Cwiercfinale ulegajac tam po 2 meczu Romie a wczesniej wyliminowałem Newcastle oraz Atletico Madryt wink.gif

Tabela

Skład

Transfery Przed i w trakcie Sezonu

I_KKS
ale zapierdzielasz smile.gif

ja skonczyłem dopiero I runde i zajmuje 11 miejsce i tylko 2 pkt przewagi nad strefa spadkową. Zaraz zaczynam runde wiosenna, w sparingach wygrywam z pierwszoligowcami wiec moze sie uda utrzymac smile.gif
Fler
Skonczyłem czwarty sezon i byl on bardzo udany nie liczac tego ze w Pucharze Włoch odpadlem w 1 rundzie ale to juz standard jak nie idzie to nie idzie w pucharze Włoch natomiast w Serie A zajałem 1 miejsce wyprzedzajac drugi w tabeli Inter o 1 punkt i Wygrałem Lige Mistrzów w finale pokonałem w Karnych Chelsea a w meczu było 3-3
Boba
Jakby ktoś z maniaków serii FM miał czas i chciał pomóc twórcom gry to:

http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Po...e-wsparcia.html
neomis
CYTAT(Boba @ Nov 2 2009, 17:47) *
Jakby ktoś z maniaków serii FM miał czas i chciał pomóc twórcom gry to:

http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Po...e-wsparcia.html

No już kilka tygodni temu wyszedł update wprowadzający dodtakowe II,III i IV ligę, z tym że IV liga jest raczej mało grywalna ze względu na to, że nie ma prawdziwej bazy danych zespołów. Dopiero wczoraj zacząłem grę Karpatami i mogę stwierdzić, że po pierwsze na starcie gry mamy budżet płacowy zbyt niski w stosunku do płac przekroczony jest u mnie o 7 tys euro. Przekręcono nazwisko Moronia. Po sparingach najbardziej podoba mi się Hajduk, Moroń, Majcher oraz Szymański. Sprowadziłem kilku graczy, chociaż mam i tak dziurę w budżecie. Ale chodzi o przyjemność z gry. Mam 2 Serbów w defensywie bo niestety Kijowski i Wasyl okazują się być za słabi. Oczywiście ciężko ściągnąć piłkarza z jakąś bogatą przeszłością aczkolwiek mam Boba Osima, który rzekomo zagrał 9 spotkań w kadrze Nigerii, choć do Murzynów trzeba podchodzić z rezerwą , bo wielu albo zaniża sobie wiek , albo w ogóle nie wiadomo z jakiego kraju są tak jak pierwszy Murzyn w polskiej lidze - Noel Sikhosana , który miał być z Zambii , Zimbabwe , RPA lub Kamerunu.
Polecam wypróbowanie tego dodatku, chociaż bez błędów się nie obyło. Autorzy wypuszczą ulepszoną wersję , ale coś czuję , że dopiero po zamknięciu okna transferowego.
B06
jak mozesz to podaj link do tego update z karpatami z góry dzieki
Lyder
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Liga-...Update-v09.html Prawdopodobnie chodzi o ten plik.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.