CYTAT(Boba @ Nov 2 2009, 17:47)

Jakby ktoś z maniaków serii FM miał czas i chciał pomóc twórcom gry to:
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadomosc/Po...e-wsparcia.htmlNo już kilka tygodni temu wyszedł update wprowadzający dodtakowe II,III i IV ligę, z tym że IV liga jest raczej mało grywalna ze względu na to, że nie ma prawdziwej bazy danych zespołów. Dopiero wczoraj zacząłem grę Karpatami i mogę stwierdzić, że po pierwsze na starcie gry mamy budżet płacowy zbyt niski w stosunku do płac przekroczony jest u mnie o 7 tys euro. Przekręcono nazwisko Moronia. Po sparingach najbardziej podoba mi się Hajduk, Moroń, Majcher oraz Szymański. Sprowadziłem kilku graczy, chociaż mam i tak dziurę w budżecie. Ale chodzi o przyjemność z gry. Mam 2 Serbów w defensywie bo niestety Kijowski i Wasyl okazują się być za słabi. Oczywiście ciężko ściągnąć piłkarza z jakąś bogatą przeszłością aczkolwiek mam Boba Osima, który rzekomo zagrał 9 spotkań w kadrze Nigerii, choć do Murzynów trzeba podchodzić z rezerwą , bo wielu albo zaniża sobie wiek , albo w ogóle nie wiadomo z jakiego kraju są tak jak pierwszy Murzyn w polskiej lidze - Noel Sikhosana , który miał być z Zambii , Zimbabwe , RPA lub Kamerunu.
Polecam wypróbowanie tego dodatku, chociaż bez błędów się nie obyło. Autorzy wypuszczą ulepszoną wersję , ale coś czuję , że dopiero po zamknięciu okna transferowego.