Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krosno - Nasze Miasto
Karpaty Krosno > Inne > Hyde Park
JK_
Temacik założyłem aby pogadać o ciekawych rzeczach jakie dzieją się aktualnie w Naszym Mieście.

Jak wiadomo początek maja to balony.

Jakiej załodze kibicujecie ? heh żartuje oczywiście wink.gif

Ale będzie gdzie świętować zwycięskie derby!
McG.Ruslan
Nienawidzę takich imprez tak jak tych koncertów ,festynów na bursakach ,łazić jak" baran "po tym lotnisku,Moje skromne zdanie !!!Derby świętować na rynku !!!!

Urodzony by być złym, stworzony przez twardą wiarę... / AW'07
JK_
to co wolisz zeby w Krośnie się nic nie działo ?

a ja sie ciesze ze są takie imprezy to promocja dla Miasta - dzieki temu nie jestesmy jakims zadupiem.
Dzieki takim imprezom wiele osób z Polski dowiaduje sie ze wogóle cos takiego jak Krosno istnieje i pozniej moze zawitaja do Krosna. A na turystyce miasto tez moze zarobic.

Nie jest to jakis smieszny koncert ich troje czy cos ale impreza ogólnopolska i mimo iż te Balony to mnie tam nie interesuja to cos sie dzieje.
McG.Ruslan
Wiesz nie podnieca mnie to ze ktoś tam ze Szczecina sie dowie o moim mieście poprzez impreze -balony,wogóle że zjadą sie z okolicznych wsi czy tam miasteczek ,większych miast raz na jakiś czas ,pobawią się ,napiją się z mniejszych prowincji wina i wrócą do domu heh żadna rewelacja patrzeć na to i do tego się z nimi naciągająć,bo taki typek upojony potrafi być dokuczliwym ,uporać się z nim żaden problem tylko póżniej -48 godzin na dołku nie uśmiecha mi sie siedzieć jak przez ciawusów ,czy przez to w krośnie coś sie dzieje popatrz są balony ,a wczoraj przechodzać rynkiem widziałem tych ,którzy nie są również zainteresowani taką imprezą ,wolałbym isć na koncert -"Kat" . Pozatym o 22:00 godzinie miasto umiera ,więc wiele nie zmienia postaci rzeczy urządzane imprezy,ale faktycznie tylko one przynoszą jakiś mały rozruch,Niech sie Krosno rządzi swoimi prawami i czekajmy na lepsze czasy !!!!

Urodzony by być złym, stworzony przez twardą wiarę... / AW'07
Boba
3 maja o 11 jest pokaz Iskier czy jak im tam. Już załatwilismy że mają nad stadionem polatac i biało - niebieskie dymy puszczac wink.gif

ULTRAS SHOW wink.gif
K E A N U
Oczywiscie 2 moja czyli w środe będę świętował na Lotnisku:D a 3 maja po Derbach Upije się jak świnia:)

P:S Fajnie ze Iskry będą latac nad stationem:D:D

Pozdrawiam
Ness
Mati
CYTAT(Boba @ Apr 29 2007, 11:31 AM) [snapback]19654[/snapback]
3 maja o 11 jest pokaz Iskier czy jak im tam. Już załatwilismy że mają nad stadionem polatac i biało - niebieskie dymy puszczac wink.gif

ULTRAS SHOW wink.gif

NO TO ZAJEBIŚCIE!! nikt nie ma takiej organizacji hehe smile.gifsmile.gifsmile.gif
McG.Ruslan
Jak iskry to z balonów nie leci konfettiii biggrin.gif

http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=99598

kamilos1928
Aby nie zakładać nowego tematu to wpiszę się tu, chyba temat o Krośnie się do tego nadaje.

Jakiś czas temu wystartowały dwa portale o sporcie w Krośnie. Ciekaw byłem jak to wszystko się potoczy i nie wiem ale został już chyba tylko jeden.

www.krosnosport.pl - od jakiegoś czasu nieczynny, ale może to i dobrze. Graficznie prezentował się słabo, ale dla mnie liczą się newsy, niestety tam nie były wysokich lotów, śledząc informacje z piłki nożnej miałem wrażenie, że ten kto je pisze chyba dopiero zaczyna przygodę z piłką.

www.sportkrosno.pl - widać że portal wykonany przez firmę która robi to profesjonalnie, na razie całkiem nieźle to wygląda choć większość newsów z piłki to przedruki z gazet czy strony Karpat, ale kibicuje im, ciekawe czy redakcji starczy zapału na kolejne miesiące.

A co do portali ogólnoinformacyjnych to:

www.krosno24.pl - chyba nadal nr 1 w Krośnie.
www.krosmedia.pl - mocno spuścili z tonu.
www.krosnocity.pl - coraz ciekawszy.
www.neon.info.pl - dawno nie wchodziłem i zaskoczyli mnie in plus po wizycie tam, chyba nawet ne 2 w tym momencie.

JK_
www.krosnosport.pl już przestał istnieć, zresztą żadna strata.

przypadkowo natrafiłem na www.sportowekrosno.pl tylko nie wiem od kiedy wisi to "już wkrótce", bo dopiero dziś pierwszy raz widzę tą stronę.

Jak powstanie to mam nadzieję że o piłce będzie coś więcej niż tylko przekopiowane z www.karpatykrosno.net lub gazet.
Dr.Jykle
http://www.sportkrosno.pl/

Jak udało mi się dowiedzieć redakcja chętnie zamieszcza wszelkie info dot. sportu zawodowego i młodzieżowego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.