13 sierpnia w chicagowskiej hali "United Center", tej samej, gdzie Andrzej Gołota przegrał w ciągu 53 sekund w pojedynku o tytuł mistrza świata WBO, rywalem Gołoty (38-6, 31 KO) będzie... Przemysław Saleta (42-6, 21 KO)!
grzesiek_gt
Jun 12 2005, 21:07
Piotrek weż dodaj jeszcze w ankiecie, że będzie remis i że obaj rozstrzygną walkę poza ringiem. Ja stawiam na to ostatnie.
grzech
Jun 12 2005, 21:22
Ja uwazam ze Golota bardzo szybko sie rozprawi z tym Saleta bo to jest raczej bardzo przecietny zawodnik nawet o klase slabszy od Andrzeja ktory slawy polskiemu boksowi tez przeciez nie przynosi :|
Szykują się nbiesamowite zawody, które Polska będzie pamiętac jeszcze jakies 10 lat! Ciekawe czy któryś z nich ucieknie z ringu.... :?: :mrgreen:
Oczywiście że wygra Andrzej :!: Niestety prawda jest taka że Przemek nadaje się już tylko do reklamy żyletek POLSILVER(swoją drogą na ringu jest cieńki jak te jego reklamowane żyletki w codziennym użytku :roll: :roll: ).Jestem przekonany że Saleta będzie bardziej bronił swojej "reklamowej" twarzy niż zadawał konkretne ciosy licząc tym samym na zwycięstwo z Andrew na punkty.PozdRo 600. 8)
No Gołota wygra w jakieś ... 53 sekundy (??)
grzesiek_gt
Jun 13 2005, 14:49
Saleta jast cienki jak nie wiem co. Andrzej też nie lepszy, ale powinien spokojnie wygrać.
Mnie sie wydaje ze wygra Saleta/tak przynajmniej powiedzial J.Kulej/widzialem Golote 3 razy na zywo niczym nie zachwycil
Stawiam na Gołote. Myslę, ze jest bardziej doświadczony w takich walkach. Ale swoją drogą to bardzo ciekawy pojedynek będzie, zanjąc niechęć obu zawodników do siebie.
Według mnie wygra Gołota, ponieważ ma lepsze warunki fizyczne (jest troche cięższy i ma chyba troche większy zasięg ramion). Coś mi sie wydaje, że ta walka nie potrwa dłużej jak 5 może 6 rund.
Troche z innej beczki:
Proces przeciw Andrzejowi Gołocie, oskarżonemu o pobicie mężczyzny w 2002 r. przed jednym z hoteli w Sopocie, zakończył się w poniedziałek przed sądem rejonowym w tym mieście. Obrońca wniósł o umorzenie postępowania, bądź o uniewinnienie boksera. Wyrok ma być ogłoszony 27 czerwca.
Oskarżonemu grozi od trzech miesięcy do pięciu lat więzienia.
grzesiek_gt
Jun 22 2005, 21:27
Przemysław Saleta rozpoczął w Zakopanem trening przed walką z Andrzejem Gołotą. Bokserzy spotkają się na ringu 13 sierpnia w Chicago.
"Wierzę, że wygram, a jeśli tak, to przynajmniej teoretycznie pod koniec kariery wszystkie drzwi do największych tytułów staną przede mną otworem" - powiedział Saleta w środę na konferencji prasowej w Zakopanem.
Pięściarz spędzi pod Tatrami prawie dwa tygodnie. Dwa razy dziennie trenuje, biega po górach, trochę boksuje. 2 lipca wyleci na trening specjalistyczny do Miami w USA, gdzie m.in. odbędzie szereg walk sparringowych.
"Jestem przekonany, że wygram z Andrzejem Gołotą i wydaje mi się, że mam sposób" - przekonywał dziennikarzy Saleta.
Oj Przemciu, uważaj żeby ci Andrzej nie wkropił jak ostatnio jemu wkrapiali.
grzesiek_gt
Jun 27 2005, 22:06
Troche z innej beczki
Sąd Rejonowy w Sopocie umorzył w poniedziałek sprawę przeciwko Andrzejowi Gołocie. Bokser był oskarżony o pobicie mężczyzny w 2002 r. przed jednym z hoteli w tym mieście. Groziło mu od trzech miesięcy do 5 lat więzienia.
Amauross
Jun 29 2005, 12:13
dla mnie to bezsensu walka , obaj juz dawno powinni sobie dac spokuj z ringie no ale z checia to pogladam.Mysle,ze w tej walce moze sie zdarzyc wszystko!!
piotrek
Jun 29 2005, 21:42
Gołota padnie po 53 sekundach

ale wygra... :shock: :roll: a to dlatego że Saleta padnie wcześniej :!:
Moim zdanie Saleta padnie jak komar,daje mu 2 ryndy MAX!!!! :!: :!:
leO ZKS
Jul 6 2005, 22:36
Mysle ze walke wygra Gołota albo obaj panowie padna
Nie będzie walki Gołota - Saleta
Nie dojdzie do zapowiadanego od dawna pojedynku pięściarskiego pomiędzy Andrzejem Gołotą i Przemysławem Saletą, który miał się odbyć 13 sierpnia w Chicago.
Gołota rozciął łuk brwiowy podczas poniedziałkowego sparingu w Windy City Gym i w najbliższym czasie nie będzie mógł stanąć w ringu. Według wstępnych oględzin bokserowi trzeba będzie założyć nawet wewnętrzne szwy.
grzesiek_gt
Aug 11 2005, 21:50
Gołota stchurzył i sam sobie łuk brwiowy rozwalił bo sie Salety boi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.