Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto będzie Mistrzem Polski!!????
Karpaty Krosno > Inne > Sport
McG.Ruslan
Jak sądzicie kto będzie Mistrzem Polski ,wiem ze jest temat liga Polska ,ale osobny sprecyzowany temat czekam na Wasze głosy !
M_GZK
Ja chciałbym, żeby Widzew był mistrzem, ale w tym sezonie to niestety jest niemożliwe. Moim faworytem jest rewelacyjny GKS Bełchatów z byłym trenerem Karpat, Orestem Lenczykiem na czele. Zagęłębie też jeszcze powalczy. Za to czas panowania Legii i Wisły już minął.
McG.Ruslan
No minął Legii Wisły czas jak kiedyś Widzewa i Legii,każedego czas mija jedna liga sie rozwija tylko niepotrzebnie zostają sprzedawani zawodnicy ,liga zawsze prezentowałaby większy poziom,a co jakies objawienie sezonu idzie na zachód,a reprezentacja nawet juz dla niego nie jest najważniejsza !!!
Kruger
chcialbym aby zostal Widzew lub Lech, a mam nadzieje ze nie zostanie Belchatow albo Zaglebie...
MISZO33
Moim zdaniem mistrzem będzie GKS "BOT" Bełchatów, po ostatnim ich zwycięstwie nad Legią są coraz bliżej tytułu. Ale w walce o tytuł liczy sie jeszcze Zagłebie Lubin, sa jeszcze druzyny które rownież mają niewielką stratę. Wszystko rozstrzygnie sie w ciągu najbliższych kolejek.
Fler
Ja bym chciał bardzo zeby Wisełka zdobyła mistrzostwo ale raczej w tym sezonie to mało prawdopodobne i osobiscie uwazam ze mistrzostwo w tym sezonie zdobedzie nie kto inny tylko Bełchatów mellow.gif
bookor
Daję po 40% dla Bełchatowa i Lubina (39 i 36 pkt) i po 10% dla Wisły i Kielc (30 i 33 pkt), Legie skreślam, bo strata 11 pkt i gra zespoły nic dobrego nie wróżą. Osobiście wolałbym, żeby mistrzostwo zdobyła Wisła, słyszałem pogłoski, że Orlen chce sie wycofać z Płocka i odkupić udziały Ciupiała, więc jest to dobry znak dla tego zespołu.
JK_
Stawiam na Zagłębie Lubin.

Boba
GKS Bełchatów albo Zagłębie Luibin. Choć wolałbym żeby mistrza zdobyła Korona Kielce. buduje się tam piłke od kilku lat, dorobili sie dobrej drużyny i dobrego stadionu, i nie jest to raczej wyskok sezonowy wiec moze i najlepiej zaprezentowali by Polske w europejskich pucharach.

A GKS i Zagłębie w nastepnym sezonie będą sredniakami w ekstraklasie.
McG.Ruslan
Gks Bełchatów dobrze ze teraz ktoś inny daje znać o sobie !
BT1928
Moim zdaniem mistrzem bedzie GKS Bełchatów
McG.Ruslan
Za Bełchatowem !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.