miro_kks
May 21 2007, 18:44
Ja mam na ten temat troche inne zdanie...
~KKSRTS~
May 21 2007, 19:26
chciałbym zaznaczyc ze Karpaty i Guzikówka to jest jedna wielka rodzina wkoncu z jednego miasta.... jeden znany drugi moze mniej ale nie ma o co sie kłocic mimo ze jest to o kilka klas nizej druzyna zawsze to Krosno!!!!!!!!
Panowie, proponuje w tym temacie wklejać TYLKO wyniki OZSu bez zbędnych komentarzy. A od siebie dodam, że priorytetem powinny być Karpaty... !
..::ROMAN::..
May 21 2007, 20:45
wiadomo ze prioritetem sa KARPATY i to nie ulega dyskusji

GUZIKOWAKA zawsze jest i bedzie za KARPATAMI ale nie mozna tez wnikac i miec pretesje do osob ktore wybieraja ze jada na dany mecz bo to jest ich sprwa ... i zeby nie bylo ja jestem bez strony bo nie bylem ani w Bobrce ani w Kolaczycach ....
nie wiem kto normalny wybiera mecz w jakiejs pipidowce zamiast jechac na zyda...
Tobiasz
May 21 2007, 22:07
To jak chcecie sobie pisac o Guzikówce ... to załuzcie sobie inne forum i tam piszcie sobie o OZS-ie !!
macieKKS
May 21 2007, 23:02
jak wolicie sie napierdalac z jakimis burakami z ch_j wie skad to macie u mnie wielkie POZDRO! a tak swoja droga tlumaczenie ze nie ma kasy eh.... zostalo z 10 miejsc w autokarze juz oplaconych wiec mogloby te 10 osob pojechac czy tam kiedys zwrocic....to byl moj pierwszy i ostatni post w tym temacie.
a swoja doroga po chuj wam gadzety Karpat skoro chodzicie na OZS?? chcecie pokazac kolezankom i kolegom jacy jestescie zajebisci bo nibuy chodzicie na Karpaty?? moze powinno to sie skonczyc, sam mialem taka akcje ze malolata ze chodzilem w szaliku Karpat a nie chodzilem na mecze i podbil do mnie chlopaczek i pyta sie czy chodze na mecze powiedzialem ze nie i z szalikiem moglem sie porzegnac...
KrzysiekGitara
May 23 2007, 12:57
CYTAT(Rychu @ May 21 2007, 04:06 PM) [snapback]20742[/snapback]
Liczyliśmy na jakąs ekipe sportową, wyszło inaczej :F
To jak chcecie robic jakies takie akcje ze liczycie na przyjezdna ekipe (o ile w tym o to chodzi) to mowcie chociarz innym osoba z ekipy bo jak chcecie isc osiedlowo w 10 osob sie bic to mozecie dostac i bedzie ze całe KARPATY dostaly a nie że GZK
Hmmm… temacik nabiera rumieńców. Moim skromnym zdaniem sprawa wygląda tak: w sytuacji gdyby Karpaty i OZS spotkały się w jednej lidze, Wy pozostaliście by przy Karpatach bo „wychowaliście się” na Legionów. Ale kolejne roczniki rodem z GZK wchodzące w kibicowskie życie, na pewno stwierdziły by, że po co nam Karpaty skoro mamy OZS?! A potem już tylko patrzeć na scenariusz łódzki. Przypominam, że Widzew to też nazwa dzielnicy. I ilu jest takich co kibicuje zarówno ŁKS jak i RTS? Zero? Nie miejmy żadnych złudzeń że nie powstały by jakieś sytuacje konfliktowe. Trzymam kciuki za chłopaków z OZS i życze im jak najszybszego awansu do ekstraklasy! Guzikówka ma werwe i chyba największy potencjał w Krośnie, co pokazaliście już wielokrotnie. Pamiętajcie jednak o tym, że istnieje tylko jedna słuszna droga i jest ona biało - niebieska!
May 23 2007, 21:49
100% poparcie wypowiedzi Buliego dobrze to podsumowales

wiadomo wszsycy wyrastaja po nas beda nastepni i a po nich jeszcze inni

ja jestem fanem Karpat i z mila chcecia zawsze ide na mecz OZS-u bo graja tam chlopaki z ktorymi na odzien sie witam i zycze im jak najlepiej
Grom Sanoczek - OZS Guzikówka 1:3 (1:1)
W przerwie meczu podczas weryfikacji tożsamości zawodników Sanoczka okazało się, że dobra postawa gospodarzy to zasługa zawodników, którzy nie byli uprawnieni do gry.
Po tym meczu Guzikówka pozostaje liderem i ma 8 pkt przewagi nad drużynami z miejsc 4-6 (awansują trzy drużyny), a do zakończenia sezonu pozostają cztery mecze.
Najbliższy mecz już w niedzielę 3 czerwca o godz. 17.00 na stadionie Guzikówki, a rywalem będzie drużyna zajmująca trzecie miejsce w tabeli, Beskid Równe, która traci do Guzikówki siedem pkt. A więc jest to mecz na szczycie drużyn walczących o awans i emocji na pewno nie zabraknie.
Sory, że post pod postem, ale nie mogłem edytować, a zapomniałem dodać, że po tym meczu Guzikówka może zapewnić już sobie awans do klasy B!
Wariant 1: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem Równe, zwycięstwo Nafciarza Bóbrki nad Gromem Sanoczek i zwycięstwo jednej z drużyn (obojętnie której, bowiem obydwie mają na koncie jednakową liczbę pkt) w meczu Orkan Markowce - Wisłok Sieniawa.
Jest to najgorszy z możliwych wariantów, nawet przy naszym zwycięstwie świętowanie awansu trzeba będzie odłożyć.
Wariant 2: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem, zwycięstwo Bóbrki nad Sanoczkiem i remis w pojedynku Markowce - Sieniawa.
Jeśli ten wariant się spełni można będzie świętować awans już w niedzielę.
Wariant 3: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem, remis lub porażka Bóbrki i obojętne jaki wynik (każdy) w meczu Markowce - Sieniawa.
Jeśli ten wariant się spełni można będzie świętować awans już w niedzielę.
Mecze Bóbrka - Sanoczek oraz Markowce - Sieniawa zaplanowane są na godz. 13.00, także już przed meczem Guzikówki z Beskidem Równe wszystko będzie wiadomo.
Jun 3 2007, 19:06
Beskid Równe - OZS GUZIKOWKA
4:1
CYTAT(..::ROMAN::.. @ Jun 3 2007, 09:06 PM) [snapback]21239[/snapback]
Beskid Równe - OZS GUZIKOWKA
4:1

a nie czasem 4:2??
CYTAT(zylka @ Jun 8 2007, 12:11 PM) [snapback]21371[/snapback]
a nie czasem 4:2??
Nie. Na pewno było 1:4, ale to i tak nie ma znaczenia, bo w końcu porażka.
Wisłok Sieniawa - OZS Guzikówka 1:1 (0:1)
Mecz odbył się w Zarszynie. Guzikówka straciła bramkę w 90 minucie
Po tym meczu (20 kolejka) Guzikówka pozostaje na fotelu lidera z 44 pkt i ma przewagę jednego pkt nad drugą drużyną w tabeli, Huraganem Jasionka.
Już w najbliższą niedzielę 17 czerwca o godz. 17.00 na stadionie Guzikówki mecz na szczycie. Liderujący gospodarze gościć będą drugi w tabeli zespół Huraganu Jasionka. Emocji na pewno nie zabraknie. Po tym meczu Guzikówka może świętować awans.
Jak tam Guzikówka w meczu z wiceliderem Jasionka??
Jun 17 2007, 18:24
AWANS JEST NASZ !!!!! wygrana 3:1 !!!!!!!!

na meczu ok. 300 widzow i wielkie swieto 1 rok 2 AWANSE GOZIKOWKA & KARPATY
No i wiadomosc bardzo fajna cieszy mnie brawo dwie druzyny awansuja ehh to jest to
macieKKS
Jun 17 2007, 21:15
CYTAT(..::ROMAN::.. @ Jun 17 2007, 08:24 PM) [snapback]21627[/snapback]
AWANS JEST NASZ !!!!! wygrana 3:1 !!!!!!!!

na meczu ok. 300 widzow i wielkie swieto 1 rok 2 AWANSE G
OZIKOWKA & KARPATY
hehe, ale tak na serio to na ten stadion przychodzi o wiele wiecej ludzi niz na niektore mecze 4 ligi:O mile zaskoczenie, no ale w koncu mecz z v-ce liderem:)
R_1928
Jun 17 2007, 21:54
Trzeba też zaznaczyć, że na meczu duża grupka kibiców z Jasionki, na moje oko około 40-50 osób

Cieszy wygrana i awans OZSu !!
jakis_ziomek gzk
Jun 18 2007, 08:50
Nawet na początku mili swoje przyśpiewki

ale gdy doszło kilku z naszych i po stracie pierwszej bramki uciszyli sie

Był jeszcze jeden koleś chodzi na wszystkie mecze !! Na moje oko z 70 razy krzyczał : "Wygramy Wygramy"

NIGDY WIĘCEJ SERIE C !!!!!!!!!!!!!
odbije od tematu i napisze taka ciekawoste ze wedlug podzialu administracyjnego do osiedla traugutta(guzikowka) naleza takze ulice gordza i piastowska;p
mateusz
Jun 22 2007, 22:33
CYTAT(zylka @ Jun 22 2007, 08:34 PM) [snapback]21791[/snapback]
odbije od tematu i napisze taka ciekawoste ze wedlug podzialu administracyjnego do osiedla traugutta(guzikowka) naleza takze ulice gordza i piastowska;p

Grodzka i Piastowska to jak się nie mylę Os. S.Grota Roweckiego
CYTAT(zylka @ Jun 22 2007, 09:34 PM) [snapback]21791[/snapback]
gdzie widziałeś taki podział ??

na 101 % jest to nieprawdziwa ciekawostka.
bylem ostatnio w spuldzielni tam pisalo cos o guzikowce i jej ulice byly wymienione;p i mniedzy innymi byla tam piastowska i grodzka
Jun 23 2007, 12:02
moze wy jeszcze nie znacie naszego potajemnego planu opanowania calego miasta
~KKSRTS~
Jun 23 2007, 18:31
CYTAT(zylka @ Jun 23 2007, 11:18 AM) [snapback]21801[/snapback]
bylem ostatnio w spuldzielni tam pisalo cos o guzikowce i jej ulice byly wymienione;p i mniedzy innymi byla tam piastowska i grodzka
zdaje się, że coś tu wyrywasz z kontekstu. Nie wiem co widziałeś ale to co piszesz to nie jest prawda
Skończie już tę zbędną polemikę, bo to jest temat o OZS Guzikówka...
Już jutro ostatni mecz sezonu LKS Głębokie - OZS Guzikówka. Drużyna z Głębokiego ma tylko matematyczne szanse na awans, bowiem do Guzikówki, która tydzień temu zapewniła sobie awans dołączą zapewne Nafciarz Bóbrka i Huragan Jasionka, a jeśli Guzikówka choć zremisuje to zakończy sezon na 1. miejscu.
CYTAT(paw @ Jun 23 2007, 10:33 PM) [snapback]21826[/snapback]
zdaje się, że coś tu wyrywasz z kontekstu. Nie wiem co widziałeś ale to co piszesz to nie jest prawda

nie jest prawda mowie ci co widzialem a czy to juz jest prawda czy nie, mgolem sie pomylic nie zaprzeczam
LKS Głębokie - OZS GUZIKÓWKA 3:3 (3:1)
Drużyna z Głębokiego prowadziła w tym meczu już 3:0. Słaba gra Guzikówki w I połowie i 3:1 w plecy. W drugiej odsłonie już jednak zdecydowana poprawa gry i przewaga, kolejna bramka na 3:2. Przy tym stanie na kilka minut przed końcem Głębokie miało rzut karny, jednak go nie wykorzystało, a po chwili Guzikówka wyrównała i takim rezultatem skończył się ten mecz.
Było to już ostatni mecz w tej rundzie i dzięki jednemu pkt Guzikówka pozostała na fotelu lidera i została mistrzem grupy.
Old Fan KKS-OZS
Jun 26 2007, 16:16
z meczu na mecz naprawdę coraz więcej tu ludzi chodzi. Karpaty beda grały w sobotę, Guzikówka w niedziele i frekwencja na stadionach będzie super, Gratulujemy Karpatom awansu, , szkoda że nie wygraliście w Kołaczycach bo na Guzikówce Wąsy nie lubiane, Nigdy więcej V ligi dla KKS-u , juz niedługo ona będzie dla OZS-u....
Sapringowy mecz orlików:
Karpaty Krosno - OZS Guzikówka 1:5
igorek1231
Jun 30 2007, 11:48
CYTAT(M_GZK @ Jun 30 2007, 11:38 AM) [snapback]22035[/snapback]
Sapringowy mecz orlików:
Karpaty Krosno - OZS Guzikówka 1:5
Heh ... Tak właśnie się zastanawiałem idąc wczoraj wałami i zobaczylem pare dzieci (max 12 lat) idącą i spiewającą "TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI OZS" hehe
amator
Jun 30 2007, 12:45
fajnie że dochodzi to takich meczy

bedzie rywalizacja i podnoszenie dzieki temu umiejetności

.... jest wogóle jakas liga orlików ??? jak jest to niech ktos wklei tabele czy coś w tym stylu ...
W poprzednim sezonie po raz pierwszy w historii klubu OZS Guzikówka została zgłoszona do rozgrywek drużyna orlików (chłopcy ze szkoły podstawowej) i tym samym w ogóle po raz pierwszy w histroii klubu do rozgrywek zostały zgłoszone aż 4 drużyny (razem z orlikami seniorzy, juniorzy oraz trampkarze). Tabela rozgrywek i więcej informacji na
http://www.guzikowka.xa.pl/
escude
Jul 15 2007, 12:19
Dziś są własnie 14 urodziny klubu
Wszystkiego najlepszego
Zycze im spotkania w PP Karpat i mam nadzieje ze dojdzie do tego
Rywale Guzikówki w B klasie
1 Lks Lubatowa
2 Huragan Jasionka
3 Zorzą Łęki Dukielskie
4 Karpaty Klimkówka
5 Lks Kombornia
6 Wisłok Krościenko Wyżne
7 Nafciarz Bórbka
8 Błękitni Jasienica Rosielna
9 Cisy Jabłonica
10 Jks Jasionów
11 Victoria Dobieszyn
Ostatnim - naszym dwunastym rywalem - będzie któraś z drużyn z pary Lks Golcowa lub Lks Górki
Dodam, że 5 drużyn awansuje bezpośrednio do klasy A
jakis_ziomek gzk
Aug 7 2007, 15:01
NAsz osiedlowy zespół zmierzy sie w Pucharze Polski z dzielnica Jasła

Sobniów Jasło lol
W Niedziele juz pierwszy mecz B-klasy i Guzikówka gra u siebie o 17 mam nadzieje ze wygraja na poczatek rozgrywek
Aug 12 2007, 18:36
OZS GUZIKOWKA 1:0 viktoria dobieszyn
i na dobry poczatek skromne zwyciestwo
W drugiej kolecje Guzikowka uległa zespołowi Karpaty Klimkwka 5-0 na wyjezdzie oczywiscie
Aug 19 2007, 18:29
Brawo Guzikówka jak narazie w miare w B klasie sie prezentuja 2 zwyciestwa i jedna porazka jak tak dalej bede grac to moze powalcza o pierwsza piatke czyli o awans oby
Aug 19 2007, 19:14
moze niech sie wypowiedza "obserwatorzy" jakie wrazenia na meczu ??
nastepny mecz ranki PP w środe z dzielnica Jasla...
Aug 20 2007, 13:04
srodowy mecz PP z dzielnica Jasla zostaje odwolany powod po niedzielnym incydencie boja sie przyjechac OZS automatycznie przechodzi do kolejnej fazy rozgrywek
swistaKKS
Aug 20 2007, 19:57
moim skromnym zdaniem teraz na kazdym meczu gozikowki bedzie duzo policji ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.