Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OZS GUZIKOWKA KROSNO
Karpaty Krosno > Inne > Sport
Stron: 1, 2, 3
miro_kks
Ja mam na ten temat troche inne zdanie...
~KKSRTS~
chciałbym zaznaczyc ze Karpaty i Guzikówka to jest jedna wielka rodzina wkoncu z jednego miasta.... jeden znany drugi moze mniej ale nie ma o co sie kłocic mimo ze jest to o kilka klas nizej druzyna zawsze to Krosno!!!!!!!!
Benek
Panowie, proponuje w tym temacie wklejać TYLKO wyniki OZSu bez zbędnych komentarzy. A od siebie dodam, że priorytetem powinny być Karpaty... !
..::ROMAN::..
wiadomo ze prioritetem sa KARPATY i to nie ulega dyskusji wink.gif GUZIKOWAKA zawsze jest i bedzie za KARPATAMI ale nie mozna tez wnikac i miec pretesje do osob ktore wybieraja ze jada na dany mecz bo to jest ich sprwa ... i zeby nie bylo ja jestem bez strony bo nie bylem ani w Bobrce ani w Kolaczycach .... wink.gif
zylka
nie wiem kto normalny wybiera mecz w jakiejs pipidowce zamiast jechac na zyda...
Tobiasz
To jak chcecie sobie pisac o Guzikówce ... to załuzcie sobie inne forum i tam piszcie sobie o OZS-ie !!
macieKKS
jak wolicie sie napierdalac z jakimis burakami z ch_j wie skad to macie u mnie wielkie POZDRO! a tak swoja droga tlumaczenie ze nie ma kasy eh.... zostalo z 10 miejsc w autokarze juz oplaconych wiec mogloby te 10 osob pojechac czy tam kiedys zwrocic....to byl moj pierwszy i ostatni post w tym temacie.
zylka
a swoja doroga po chuj wam gadzety Karpat skoro chodzicie na OZS?? chcecie pokazac kolezankom i kolegom jacy jestescie zajebisci bo nibuy chodzicie na Karpaty?? moze powinno to sie skonczyc, sam mialem taka akcje ze malolata ze chodzilem w szaliku Karpat a nie chodzilem na mecze i podbil do mnie chlopaczek i pyta sie czy chodze na mecze powiedzialem ze nie i z szalikiem moglem sie porzegnac...
KrzysiekGitara
CYTAT(Rychu @ May 21 2007, 04:06 PM) [snapback]20742[/snapback]
Liczyliśmy na jakąs ekipe sportową, wyszło inaczej :F

To jak chcecie robic jakies takie akcje ze liczycie na przyjezdna ekipe (o ile w tym o to chodzi) to mowcie chociarz innym osoba z ekipy bo jak chcecie isc osiedlowo w 10 osob sie bic to mozecie dostac i bedzie ze całe KARPATY dostaly a nie że GZK
Buli
Hmmm… temacik nabiera rumieńców. Moim skromnym zdaniem sprawa wygląda tak: w sytuacji gdyby Karpaty i OZS spotkały się w jednej lidze, Wy pozostaliście by przy Karpatach bo „wychowaliście się” na Legionów. Ale kolejne roczniki rodem z GZK wchodzące w kibicowskie życie, na pewno stwierdziły by, że po co nam Karpaty skoro mamy OZS?! A potem już tylko patrzeć na scenariusz łódzki. Przypominam, że Widzew to też nazwa dzielnicy. I ilu jest takich co kibicuje zarówno ŁKS jak i RTS? Zero? Nie miejmy żadnych złudzeń że nie powstały by jakieś sytuacje konfliktowe. Trzymam kciuki za chłopaków z OZS i życze im jak najszybszego awansu do ekstraklasy! Guzikówka ma werwe i chyba największy potencjał w Krośnie, co pokazaliście już wielokrotnie. Pamiętajcie jednak o tym, że istnieje tylko jedna słuszna droga i jest ona biało - niebieska!
100% poparcie wypowiedzi Buliego dobrze to podsumowales wink.gif wink.gif wiadomo wszsycy wyrastaja po nas beda nastepni i a po nich jeszcze inni tongue.gif ja jestem fanem Karpat i z mila chcecia zawsze ide na mecz OZS-u bo graja tam chlopaki z ktorymi na odzien sie witam i zycze im jak najlepiej wink.gif
M_GZK
Grom Sanoczek - OZS Guzikówka 1:3 (1:1)

W przerwie meczu podczas weryfikacji tożsamości zawodników Sanoczka okazało się, że dobra postawa gospodarzy to zasługa zawodników, którzy nie byli uprawnieni do gry.

Po tym meczu Guzikówka pozostaje liderem i ma 8 pkt przewagi nad drużynami z miejsc 4-6 (awansują trzy drużyny), a do zakończenia sezonu pozostają cztery mecze.

Najbliższy mecz już w niedzielę 3 czerwca o godz. 17.00 na stadionie Guzikówki, a rywalem będzie drużyna zajmująca trzecie miejsce w tabeli, Beskid Równe, która traci do Guzikówki siedem pkt. A więc jest to mecz na szczycie drużyn walczących o awans i emocji na pewno nie zabraknie.
M_GZK
Sory, że post pod postem, ale nie mogłem edytować, a zapomniałem dodać, że po tym meczu Guzikówka może zapewnić już sobie awans do klasy B!

Wariant 1: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem Równe, zwycięstwo Nafciarza Bóbrki nad Gromem Sanoczek i zwycięstwo jednej z drużyn (obojętnie której, bowiem obydwie mają na koncie jednakową liczbę pkt) w meczu Orkan Markowce - Wisłok Sieniawa.
Jest to najgorszy z możliwych wariantów, nawet przy naszym zwycięstwie świętowanie awansu trzeba będzie odłożyć.
Wariant 2: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem, zwycięstwo Bóbrki nad Sanoczkiem i remis w pojedynku Markowce - Sieniawa.
Jeśli ten wariant się spełni można będzie świętować awans już w niedzielę.
Wariant 3: zwycięstwo Guzikówki nad Beskidem, remis lub porażka Bóbrki i obojętne jaki wynik (każdy) w meczu Markowce - Sieniawa.
Jeśli ten wariant się spełni można będzie świętować awans już w niedzielę.

Mecze Bóbrka - Sanoczek oraz Markowce - Sieniawa zaplanowane są na godz. 13.00, także już przed meczem Guzikówki z Beskidem Równe wszystko będzie wiadomo.
Beskid Równe - OZS GUZIKOWKA
4:1
sad.gif sad.gif
zylka
CYTAT(..::ROMAN::.. @ Jun 3 2007, 09:06 PM) [snapback]21239[/snapback]
Beskid Równe - OZS GUZIKOWKA
4:1
sad.gif sad.gif

a nie czasem 4:2??
M_GZK
CYTAT(zylka @ Jun 8 2007, 12:11 PM) [snapback]21371[/snapback]
a nie czasem 4:2??

Nie. Na pewno było 1:4, ale to i tak nie ma znaczenia, bo w końcu porażka.
M_GZK
Wisłok Sieniawa - OZS Guzikówka 1:1 (0:1)

Mecz odbył się w Zarszynie. Guzikówka straciła bramkę w 90 minucie sad.gif

Po tym meczu (20 kolejka) Guzikówka pozostaje na fotelu lidera z 44 pkt i ma przewagę jednego pkt nad drugą drużyną w tabeli, Huraganem Jasionka.

Już w najbliższą niedzielę 17 czerwca o godz. 17.00 na stadionie Guzikówki mecz na szczycie. Liderujący gospodarze gościć będą drugi w tabeli zespół Huraganu Jasionka. Emocji na pewno nie zabraknie. Po tym meczu Guzikówka może świętować awans.
Fler
Jak tam Guzikówka w meczu z wiceliderem Jasionka??
AWANS JEST NASZ !!!!! wygrana 3:1 !!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif na meczu ok. 300 widzow i wielkie swieto 1 rok 2 AWANSE GOZIKOWKA & KARPATY
Fler
No i wiadomosc bardzo fajna cieszy mnie brawo dwie druzyny awansuja ehh to jest to
macieKKS
CYTAT(..::ROMAN::.. @ Jun 17 2007, 08:24 PM) [snapback]21627[/snapback]
AWANS JEST NASZ !!!!! wygrana 3:1 !!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif na meczu ok. 300 widzow i wielkie swieto 1 rok 2 AWANSE GOZIKOWKA & KARPATY

hehe, ale tak na serio to na ten stadion przychodzi o wiele wiecej ludzi niz na niektore mecze 4 ligi:O mile zaskoczenie, no ale w koncu mecz z v-ce liderem:)
R_1928
Trzeba też zaznaczyć, że na meczu duża grupka kibiców z Jasionki, na moje oko około 40-50 osób smile.gif
Cieszy wygrana i awans OZSu !!
jakis_ziomek gzk
Nawet na początku mili swoje przyśpiewki biggrin.gif ale gdy doszło kilku z naszych i po stracie pierwszej bramki uciszyli sie smile.gif Był jeszcze jeden koleś chodzi na wszystkie mecze !! Na moje oko z 70 razy krzyczał : "Wygramy Wygramy" tongue.gif

NIGDY WIĘCEJ SERIE C !!!!!!!!!!!!! tongue.gif
zylka
odbije od tematu i napisze taka ciekawoste ze wedlug podzialu administracyjnego do osiedla traugutta(guzikowka) naleza takze ulice gordza i piastowska;p
mateusz
CYTAT(zylka @ Jun 22 2007, 08:34 PM) [snapback]21791[/snapback]
odbije od tematu i napisze taka ciekawoste ze wedlug podzialu administracyjnego do osiedla traugutta(guzikowka) naleza takze ulice gordza i piastowska;p

blink.gif Grodzka i Piastowska to jak się nie mylę Os. S.Grota Roweckiego wink.gif
paw
CYTAT(zylka @ Jun 22 2007, 09:34 PM) [snapback]21791[/snapback]

gdzie widziałeś taki podział ?? unsure.gif na 101 % jest to nieprawdziwa ciekawostka. wink.gif
zylka
bylem ostatnio w spuldzielni tam pisalo cos o guzikowce i jej ulice byly wymienione;p i mniedzy innymi byla tam piastowska i grodzka
moze wy jeszcze nie znacie naszego potajemnego planu opanowania calego miasta laugh.gif tongue.gif
~KKSRTS~
blink.gif blink.gif to może niedługo zamiast Krosna to bedzie miasto Guzikówka laugh.gif laugh.gif laugh.gif pozdrawiam=]
paw
CYTAT(zylka @ Jun 23 2007, 11:18 AM) [snapback]21801[/snapback]
bylem ostatnio w spuldzielni tam pisalo cos o guzikowce i jej ulice byly wymienione;p i mniedzy innymi byla tam piastowska i grodzka

zdaje się, że coś tu wyrywasz z kontekstu. Nie wiem co widziałeś ale to co piszesz to nie jest prawda wink.gif
M_GZK
Skończie już tę zbędną polemikę, bo to jest temat o OZS Guzikówka...

Już jutro ostatni mecz sezonu LKS Głębokie - OZS Guzikówka. Drużyna z Głębokiego ma tylko matematyczne szanse na awans, bowiem do Guzikówki, która tydzień temu zapewniła sobie awans dołączą zapewne Nafciarz Bóbrka i Huragan Jasionka, a jeśli Guzikówka choć zremisuje to zakończy sezon na 1. miejscu.
zylka
CYTAT(paw @ Jun 23 2007, 10:33 PM) [snapback]21826[/snapback]
zdaje się, że coś tu wyrywasz z kontekstu. Nie wiem co widziałeś ale to co piszesz to nie jest prawda wink.gif

nie jest prawda mowie ci co widzialem a czy to juz jest prawda czy nie, mgolem sie pomylic nie zaprzeczam
M_GZK
LKS Głębokie - OZS GUZIKÓWKA 3:3 (3:1)

Drużyna z Głębokiego prowadziła w tym meczu już 3:0. Słaba gra Guzikówki w I połowie i 3:1 w plecy. W drugiej odsłonie już jednak zdecydowana poprawa gry i przewaga, kolejna bramka na 3:2. Przy tym stanie na kilka minut przed końcem Głębokie miało rzut karny, jednak go nie wykorzystało, a po chwili Guzikówka wyrównała i takim rezultatem skończył się ten mecz.
Było to już ostatni mecz w tej rundzie i dzięki jednemu pkt Guzikówka pozostała na fotelu lidera i została mistrzem grupy.
Old Fan KKS-OZS
z meczu na mecz naprawdę coraz więcej tu ludzi chodzi. Karpaty beda grały w sobotę, Guzikówka w niedziele i frekwencja na stadionach będzie super, Gratulujemy Karpatom awansu, , szkoda że nie wygraliście w Kołaczycach bo na Guzikówce Wąsy nie lubiane, Nigdy więcej V ligi dla KKS-u , juz niedługo ona będzie dla OZS-u....
M_GZK
Sapringowy mecz orlików:
Karpaty Krosno - OZS Guzikówka 1:5
igorek1231
CYTAT(M_GZK @ Jun 30 2007, 11:38 AM) [snapback]22035[/snapback]
Sapringowy mecz orlików:
Karpaty Krosno - OZS Guzikówka 1:5

Heh ... Tak właśnie się zastanawiałem idąc wczoraj wałami i zobaczylem pare dzieci (max 12 lat) idącą i spiewającą "TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI OZS" hehe biggrin.gif
amator
fajnie że dochodzi to takich meczy smile.gif bedzie rywalizacja i podnoszenie dzieki temu umiejetności tongue.gif .... jest wogóle jakas liga orlików ??? jak jest to niech ktos wklei tabele czy coś w tym stylu ...
M_GZK
W poprzednim sezonie po raz pierwszy w historii klubu OZS Guzikówka została zgłoszona do rozgrywek drużyna orlików (chłopcy ze szkoły podstawowej) i tym samym w ogóle po raz pierwszy w histroii klubu do rozgrywek zostały zgłoszone aż 4 drużyny (razem z orlikami seniorzy, juniorzy oraz trampkarze). Tabela rozgrywek i więcej informacji na http://www.guzikowka.xa.pl/
escude
Dziś są własnie 14 urodziny klubu

Wszystkiego najlepszego biggrin.gif

Zycze im spotkania w PP Karpat i mam nadzieje ze dojdzie do tego
Fler
Rywale Guzikówki w B klasie

1 Lks Lubatowa
2 Huragan Jasionka
3 Zorzą Łęki Dukielskie
4 Karpaty Klimkówka
5 Lks Kombornia
6 Wisłok Krościenko Wyżne
7 Nafciarz Bórbka
8 Błękitni Jasienica Rosielna
9 Cisy Jabłonica
10 Jks Jasionów
11 Victoria Dobieszyn

Ostatnim - naszym dwunastym rywalem - będzie któraś z drużyn z pary Lks Golcowa lub Lks Górki
M_GZK
Dodam, że 5 drużyn awansuje bezpośrednio do klasy A
jakis_ziomek gzk
NAsz osiedlowy zespół zmierzy sie w Pucharze Polski z dzielnica Jasła tongue.gif Sobniów Jasło lol
Fler
W Niedziele juz pierwszy mecz B-klasy i Guzikówka gra u siebie o 17 mam nadzieje ze wygraja na poczatek rozgrywek wink.gif
OZS GUZIKOWKA 1:0 viktoria dobieszyn
i na dobry poczatek skromne zwyciestwo wink.gif tongue.gif
Fler
W drugiej kolecje Guzikowka uległa zespołowi Karpaty Klimkwka 5-0 na wyjezdzie oczywiscie
OZS GUZKIOWKA 2:1 lks golcowa tongue.gif tongue.gif wink.gif
Fler
Brawo Guzikówka jak narazie w miare w B klasie sie prezentuja 2 zwyciestwa i jedna porazka jak tak dalej bede grac to moze powalcza o pierwsza piatke czyli o awans oby wink.gif
moze niech sie wypowiedza "obserwatorzy" jakie wrazenia na meczu ?? tongue.gif wink.gif
nastepny mecz ranki PP w środe z dzielnica Jasla... wink.gif
srodowy mecz PP z dzielnica Jasla zostaje odwolany powod po niedzielnym incydencie boja sie przyjechac OZS automatycznie przechodzi do kolejnej fazy rozgrywek wink.gif
swistaKKS
moim skromnym zdaniem teraz na kazdym meczu gozikowki bedzie duzo policji ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.