..::ROMAN::..
Feb 24 2007, 16:03
wszystko co sadzicie na temat Osiedlowego Zespolu Sportowego ktory awansuje do klasy"B" i miejmy nadzije ze bedzie piol sie wyzej !!:)

----OZS GUZKOWKA KROSNO-----
Stronka OZSu:
http://www.guzikowka.xa.pl/Zapraszam na jej odwiedzanie
Ale będzie napinka
OZS !!
MISZO33
Mar 2 2007, 15:06
OZS Guzikowka, to dobrze ze chlopaki graja w pilke, i pna sie w gore. Oczywiscie ze nie są to Karpaty, ale jest to druzyna z Krosna.
pozdro
AVE KKS , GKS , ZKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 2 2007, 16:23
oczywiscie ze nie KARPATY

ale poczekaj przyjdzie czas na WIELKIE DERBY !!
CYTAT(..::ROMAN::.. @ Mar 2 2007, 05:23 PM) [snapback]16919[/snapback]
oczywiscie ze nie KARPATY

ale poczekaj przyjdzie czas na WIELKIE DERBY !!

Roman derby, ale chyba w Pucharze Polski
pamiętam jak w jednym sezonie, w jednym dniu do ligi wyżej awansowały i Karpaty i Guzikówka. Oby w tym było tak samo.
McG.Ruslan
Mar 3 2007, 13:25
Żtcze im jak najlepiej !
MISZO33
Mar 6 2007, 10:10
Roman z tymi derbami to pewnie ze mogly by byc, ale to nierealne heh! pozdro.
Mecz sparingowy:
Jasiołka Świerzowa - OZS Guzikówka 3:4 (3:1)
Drużyny dzieli przepaść 3 klas rozgrwykowych, ale jak widać dla Guzikówki to żaden problem

Już jutro kolejny sparing Guzikówki z drużyną B-klasową Victoria Kobylany. Mecz odbędzie się o godz. 14:00 na stadionie MOSiRu, przy ul Bursaki w Krośnie.
McG.Ruslan
Mar 18 2007, 10:35
Skąd są chłopaki grający z tym klubie?Tylko z GZK?Kiedy został założony ten klub w ,którym roku?Kto jest trenerem?Jakie największe osiągnięcia klubu?
tu znajdziesz wszystko o co pytasz
www.guzikowka.one.pl
CYTAT(Paparazi @ Mar 18 2007, 11:35 AM) [snapback]17648[/snapback]
Skąd są chłopaki grający z tym klubie?Tylko z GZK?Kiedy został założony ten klub w ,którym roku?Kto jest trenerem?Jakie największe osiągnięcia klubu?
Chłopaki grający w OZS Guzikówka są w dużej mierze z osiedla, ale nie tylko. Klub został założony 15 lipca 1993 roku. Grającym trenerem jest Wojciech Wetchacz. Największym sukcesem klubu jest występowanie od sezonu 1998/99 do 2000/01 na boiskach klasy A. W sezonie 2000/01 po rundzie jesiennej drużyna miała nawet szansę na V ligę. Jednak od rundy wiosennej jakieś fatum i ogromny pech co doprowadziło do spadku z klasy A, w sezonie 2001/02 występowali jeszcze na boiskach klasy B, ale po tym sezonie klub został rozwiązany i reaktywowany w sezonie 2003/04. Obecnie wszystko idzie w dobrym kierunku, Guzikówka walczy o awans do klasy B. W tym sezonie po raz pierwszy w historii klubu zostały zgłoszony aż 4 drużyny (seniorzy, juniorzy, trampkarze i orlicy).
Zapraszam na odwiedzanie stronki OZS Guzikówka:
http://guzikowka.xa.pl/
McG.Ruslan
Mar 19 2007, 10:22
o sponsorach nic nie pisze!?
Mar 20 2007, 21:22
szczeze mowiac GUZIKOWKA nie ma sponsorow chyba ??!!
Zapomniałem dodać pewną ciekawostkę, iż ówczesny trener Karpat, p. Andrzej Biały był trenerem OZS Guzikówka w historycznym sezonie dla tego klubu 1997/98 (ponieważ został wywalczony awans do klasy A, w której później zawodnicy występowali przez 3 sezony); zajął on z drużyną Guzikówki 1 miejsce (na 20 meczy - 17 zwycięstw, 1 remis i 2 porażki).
McG.Ruslan
Mar 29 2007, 09:44
Osobiście go znam, naprawdę Ten chłopak zasługuje na uznanie!
W inaguracyjnym meczu aspirująca do awansu drużyna Guzikówki pokonała na własnym boisku Sokół Pobiedno 3:1 (1:0). Po tym meczu Guzikówka zajmuje 2 miejsce (awansują 3 zespoły) i ma 2 pkt straty do lidera.
Apr 16 2007, 15:59
na tym meczu obecnych 40 fanow
Ultrafan
Apr 16 2007, 16:10
zastanawiam sie co by bylo gdyby ten ozs wszedl do 5 ligi? za kim by wtedy staneli kibice z gzk czy by sie nie utworzyly dwa kluby w miescie?
bookor
Apr 16 2007, 16:20
R_1928
Apr 16 2007, 16:30
CYTAT
zastanawiam sie co by bylo gdyby ten ozs wszedl do 5 ligi? za kim by wtedy staneli kibice z gzk czy by sie nie utworzyly dwa kluby w miescie?
Wątpie, żeby kiedykolwiek doszło do takiej sytuacji, a nawet jeśli to wydaje mi się, że będziemy za oboma klubami, ale oczywiście wyższy priorytet dla Karpat!!
NIGDY WIĘCEJ V LIGI!!
Apr 16 2007, 19:52
i moze moja wypowiedz tu kogos zdziwi albo nie ale byly by jednak 2 kolka kibicowskie w miescie

na ostatnim meczu wlasnie padlo takie pytanie komu bysmy kibicowali jakby byly derby z KARPATAMI derby ?? odpowiedz jednego ze starszych bedacym na tym meczu : proste ze za GUZKOWKA... na gzk jest duzo osob ktore nie chodza na karpaty ze wzgledu na lige

kazdy powtaza ze nieodpuscilbym zadnego wyjazdu jak by byla 3 liga.... narazie bedzie IV liga i moze cos sie ruszy !!
KROSNO ZAWSZE JEST I BEDZIE BIALO NIEBIESKIE !!
R_1928
Apr 16 2007, 20:55
Roman, mnie się wydaje że mówisz jednak o mniejszości ; )
Większość GZK była jest i będzie za Karpatami !!
Apr 17 2007, 06:30
ale co tu gdybac co by bylo gdyby

jesli dojdzie do takiej sytuacji to wtedy sie wszytko okaze
McG.Ruslan
Apr 17 2007, 07:50
Bezwzględu na to ja pie...dole ,takich którzy przyjdą na mecze Karpat na jeden sezon tzw.sezonowcy wogóle nie zasługują na uznanie .Tyle w tym temacie ,bo jak można chodzic na mecze tylko wtedy kiedy Drużynie sie wiedzie dobrze !!
Czy wygrywasz Czy nie ....
Apr 17 2007, 14:02
tu nikt nic takiego nie mowi bo u nas jest grupa kibicow ktorzy chodza i szanuja KARPATY bez wzgledu na lige a inni nie ...

na kazdym osiedlu pewnie tak jest
jakis_ziomek gzk
Apr 21 2007, 22:05
w dzisiejszym dniu druzyny mlodziezowe pokonały Tecze Zrecin !! trampkarze 1:0 a juniorzy 4:0 jutro nasi piłkarze zgraja z rymanowem

JBT
KKS !! KKS !! KKS !! KKS !!
grzesiek_gt
Apr 21 2007, 23:02
mecz z Rymanowem a raczej z rezerwami

jest za tydzień, a jutro a raczej juz dzisiaj miałbyc mecz z Prusiekiem ale nie ma bo ci się wycofali z rozgrywek
a tak przy okazji to mój 1000 post
jakis_ziomek gzk
Apr 23 2007, 13:59
no fakt zapomnialem... sorry ze bład
JBT KKS !!
XIII kolejka: LKS Prusiek - OZS Guzikówka 0:3 v.o (drużyna Prusieku wycofała się z rozgrywek po rundzie jesiennej)
XIV: OZS Guzikówka - Start II Rymanów 3:0
XV: ULKS Czerteż - OZS Guzikówka 1:4
Po 15 kolejkach Guzikówka jest liderem z przewagą 3 pkt nad drugą drużyną.
Następny mecz już w najbliższą niedzielę (13 maj) o godz. 17.00 na boisku Guzikówki, a rywalem będzie trecia drużyna w tabeli, Orkan Markowce (tracą 5 pkt do Guzikówki).
Jeszcze mała ciekawostka, że na stadionie Guzikówki został zainstalowany prąd.
Lider jest Nasz, bo lider się nam należy!!!
PELSON
May 12 2007, 07:54

kazdy powtaza ze nieodpuscilbym zadnego wyjazdu jak by byla 3 liga.... narazie bedzie IV liga i moze cos sie ruszy !!
KROSNO ZAWSZE JEST I BEDZIE BIALO NIEBIESKIE !!
[/quote]
ROMANIE Z CZASEM SIE PRZEKONASZ ZE TYCH KAZDYCH BEDZIE BARDZO NIEWIELU JAK JUZ BEDZIE TA 3 LIGA ;-)
May 12 2007, 08:21
BT1928
May 12 2007, 15:57
Juz 130 było mowione 120 a na poczatku 90

pozdro Roman
Dokładnej liczby nie da się określić, bo trudno jest policzyć; sam próbowałem; na derbach ludzi z GZK setka pękła i to grubo; już z osiedla szliśmy konkretną liczbą ok. 100, a były jeszcze osoby, co dołączyły na rynku czy dopiero na sektorze. Bezapelacyjnie było nas najwięcej i to nie podlega nawet żadnych zbędnych dyskusji. Poza tym to jest temat o Osiedlowym Zespole Sportowym więc nie róbmy OT, a temat derbów też już uważam za skończony. A 90 to was nawet nie było

GUZIKÓWKA DUMA KROSNA
May 13 2007, 07:24
1 rok i dwa awanse !!
BUJCIE SIE HAMY DO KLASY "B" WKRACZAMY
OZS Guzikowka Krosno- Orkan Markowce 2:2. Okolo 150 widzow na stadionie.
Pozdro dla chlopakow obecnych na meczu Glowienki z Uhercami;)
May 14 2007, 14:17
mozna dodac ze w tym dniu 4 osoby na meczu w Nienaszowie z osiedla oraz grupka 10 osob w Glowience i maly SHOW

pozdro dla obecnych
R_1928
May 14 2007, 15:07
Zastanawia mnie, dlaczego Głowienka zaczęła śpiewać Karpaty Krosno, kiedy wchodzilismy na stadion

Ale nic, show był piękny, - dla dziadków za kamienie

(KMWTW)
GZK Hooligans, pozdro dla obecnych
KrzysiekGitara
May 14 2007, 19:16
No to sie pochwalcie i napiszcie relacje co takiego tam zrobiliscie ;]
no to macie relacje:
Nasi koledzy z osiedla rozgruywali tego dnia mecz na szczycie C klasy. Wybiera sie okolo 30 osobowa grupka kibicow z osiedla, pod koniec 1 polowy widzimy autokar krecacy sie kolo stadionu glowienki. Wybieramy sie 10sobowa ekipa zobaczyc co sie tam dzieje przy stadinie slyszymy doping(nie wiemy co to za ekipa) postanawiamy takze pokazac swoja obecnosc i jedziemy ze swoim " KARPATY KROSNO" gdy wchodzimy na stadion widzimy maly mlyn gospodarzy ktorzy chyba chcac sie przypucowac spiewaja "KARPATY KROSNO". Kierujemy sie w ich strone, nim dochodzimy do trubuny mecz sie konczy i kibice glowienki rozcohdza sie jak najszybciej... widzac ze nie ma nic ciekawego na stadionie wychodzimy z niego lecz glowienka podnisi nam cisnienie glupim zachowaniem.. wchodza do aut i gdy sa juz w bezpiecznej odleglosi dra sie "WY KURWY WPIERDALAC...itp". Przy bramie stadionu atakuje nas ok 40 osobowa grupa gospodarz... na poczatku biegna krazowniki pozniej dobiega reszta ekipy. Pomimo licznej przewagi glowienki podejmujemy rekawice i dochodzi do starcia... ci ktorzy pierwsi dobiegaja pod brame stadionu zaliczaja ostry oklep. Widzac ze tak latwo im z nami nie pojdzie lapia za kamienie i probuja cos zdzialac wychodzimy przed stadion i stoimy czekajac na ruch glowienki... na stadionie zostaje 3 naszych ktorych prubujemy odbic ale nie udaje nam sie wejsc nawet na stadion a przynajmniej kosztowalo by to wielu z nas troche zdrowia musieli bysmy sie przebic w 7 przez liczniejsza grube chokow z glowienki stojacych z kamieniami...odpuszczamy 3 naszych zawinietych... pod komenda zostaja wypuszczeni... Z najszej strony nie leci ani 1 kamien wlaczymy na gole piesci w przeciwienstwie do gospodarzy... pozdro
Nafciarz Bóbrka - OZS Guzikówka 2:3 (2:1)
Dziś w arcyważnym meczu, bowiem starły się ze sobą dwie drużyny aspirujące do awansu, w Bóbrce miejscowy Nafciarz uległ Guzikówce 2:3, mimo, iż prowadził 2:0. Po tym meczu Guzikówka pozostała liderem i ma dwa pkt przewagi nad drugą drużyną.
OOOOO GUZIKÓWKA OLE OLE OLE OLE OLE GUZIKÓWKA OLE!!!
May 20 2007, 20:06
na szybko wynik 3:2 dla nas pomimo przegrywanego meczu (2:0) 3 auta z GUZIKOWKI i maly SHOW
CYTAT(..::ROMAN::.. @ May 20 2007, 10:06 PM) [snapback]20709[/snapback]
na szybko wynik 3:2 dla nas pomimo przegrywanego meczu (2:0) 3 auta z GUZIKOWKI i maly SHOW

Roman jakie to "SHOW", bo jakoś tak się składa, że byłem na tym meczu w Bóbrce i nie zauważyłem żadnego "SHOW" i nie wiem, czy mnie coś ominęło
zamiast jechac kurwa do kolaczyc to jezdzicie po wioskach i kurwa burakow tluczecie...
OGARNIJCIE SIE!!
CYTAT(zylka @ May 21 2007, 12:26 AM) [snapback]20725[/snapback]
zamiast jechac kurwa do kolaczyc to jezdzicie po wioskach i kurwa burakow tluczecie...
OGARNIJCIE SIE!!
Nie wiem czy to do mnie, ale napisze coś od siebie na ten temat:
Po pierwsze: Nie mogłem jechać do Kołaczyc ze względu na kasę, a raczej jej brak, bo cały czas jestem kompletnie spłukany,
Po drugie: Nie tłukłem żadnych buraków na wiosce, a pojechałem tylko popatrzeć, bo Nasi chłopcy grali ważny mecz (oczywiście za friko, żeby nie było),
Po trzecie: Ta akcja w Głowience na której mnie nie było to co było jak nie tłuczenie buraków?
Pozdro
miro_kks
May 21 2007, 08:42
Dodam tylko ze w Kolaczycach były zydy, a w Bobrce nie....
Pozdro dla tych co byli...
bez kasy zawsze mozna isc na zbiorke jak sa wolne miejsca to zawsze mozna kogos zabrac, a co do glowienki to miala tam byc jakas ekipa sportowa...a jesli cie tam nie bylo to stul ryja
R_1928
May 21 2007, 14:06
Głowienką to całkiem inna sprawa, bo szliśmy tam z myśla i przekonaniem, że grają z Zarszynem ;] Liczyliśmy na jakąs ekipe sportową, wyszło inaczej :F
May 21 2007, 14:49
tu sie nie ma o co klucic kazdy uwazal i byl tam gdzie powinien byc

a kwestia tego czy ktos ma pieniadze czy nie to juz jest jego osobista sprawa bo jeden moze miec i jezdzin po calej polsce a drugi moze jedynie pojechac z zawodnikami wiec nie ma co mowic ze trzeba bylo przyjsc czy nie to jest kazdego sprawa co robi i gdzie jezdzi

takie jest moje zdanie na ten temat mimo wszsytko 1 rok 2 awanse !!!
http://i2.tinypic.com/4zitsea.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.